Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Mūrniece: Neviens mani nav pierunājis, tie ir meli

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) kategoriski noliedz LTV raidījumā "De facto" izskanējušās ziņas, ka viņa pierunāta vairs nepretendēt uz pašreizējo amatu, bet atgriezties Saeimā ar tā dēvēto "mīksto mandātu" un, iespējams, kļūt par Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītāju. "Es nesauktu tās par ziņām, bet gan par meliem," Dienai teica ministre.

Viņa uzsvēra, ka "žurnālista ētika prasa pārbaudīt ziņu patiesumu", kas šajā gadījumā nav noticis. "Ja premjers man piedāvās iespēju kļūt par iekšlietu ministri, es šo piedāvājumu apdomāšu, bet pagaidām neesmu par to domājusi, jo tas nav aktuāli," teica L.Mūrniece.Savukārt Ģirts Valdis Kristovskis (PS), kuru "De facto" minēja kā iespējamo nākamās valdības iekšlietu ministru, sarunā ar dienu norādīja, ka nezinot, kur raidījums šādu infromāciju ieguvis. Viņam par to nekas neesot sakāms. "Vienotība un nākamo valdību veidojošās partijas šobrīd par to nav runājušas. Esam vienojušies strādāt pie nākamās valdības deklarācijas un vērtībām, un tikai pēc tam varēs sākt runāt par kandidātiem uz konkrētiem amatiem - bet tikai kandidātiem, nevis cilvēkiem, kuri šos amatus noteikti arī ieņems," skaidroja Ģ.V.Kristovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

lindas


Mūrniece pierunāta nepretendēt uz iekšlietu ministres amatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas