Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

papildināta - Šlesers: Zatlers atzina, ka partijas veidošanā ir problēmas

Fotogrāfija, kurā Jaunā viļņa noslēguma pasākumā redzams bijušais valsts prezidents Valdis Zatlers un LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers, esot nejaušība, sacīja V. Zatlera pārstāve Daiga Holma.

Fotogrāfijas tapšanas brīdī V. Zatleram negaidīti blakus apsēdies A. Šlesers. "Viņi parunāja pāris minūtes par festivālu un tieši tajā brīdī ieskrējis fotogrāfs," skaidroja D. Holma un piebilda, ka šāds foto ir pilnīga nejaušība.

"Mēs ar Zatleru pavadījām pie galda visu vakaru, aptuveni 15 minūtes, un mēs runājām ne tikai par Jauno vilni, bet arī par politiku. Es jautāju, kā viņam veicas ar partijas veidošanu, viņš atzina, ka esot zināmas problēmas. Arī viņš man jautāja, kā veicas politikā, atbildēju, ka piektdien gaidāms LPP/LC kongress," portālam norādīja A.Šlesers.

LPP/LC priekšsēdētājs ir pārsteigts, ka V.Zatlers šo tikšanos nodēvē nejaušu. "Mēs taču pavadījām kopā visu vakaru. Ja es būtu zinājis, ka viņš uzskata, ka tā ir nejaušība, tad es būtu pie cita galdiņa apsēdies," norādīja deputāts.

A.Šlesers uzsvēra, ka "nekādu sarunu par oligarhiem" viņu starpā neesot bijis.

Tomēr politikas vērotājs Aigars Freimanis atzina, ka tas izskatās savādi un V. Zatleram vajadzētu paskaidrot, kāpēc šāda saruna notikusi. "Dienai viņš atteica uzaicinājumu uz diskusiju ar Lembergu, bet tagad viņš ir redzams pie galdiņa, sarunājoties ar Šleseru," sacīja A. Freimanis.

Tāpat viņš norādīja, ka V. Zatlera uzskatos vienmēr bijis konsekvences trūkums, un šāda fotogrāfija liek domāt, ka bijušā prezidenta uzskatos atkal kaut kas ir mainījies. "Lavijas politikā pretrunas vispār ir normāla lieta," pauda A. Freimanis, sakot, ka ļoti atšķiras tas, ko politiķi runā Saeimas tribīnē, no tā, kas tiek apspriests Saeimas kafejnīcā.

Valdis Zatlers uz festivāla Jaunais vilnis noslēguma pasākumu ieradies, atsaucoties uz konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētāja Aleksandra Šenkmana uzaicinājumu. V. Zatleram tika piešķirta Jaunā viļņa piemiņas medaļa, turklāt šādas medaļas tika pasniegtas arī Aināram Šleseram, Raimondam Paulam un Valsts prezidentam Andrim Bērziņam.

(Papildināts A.Šlesera sacītais)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas