Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pujats: Zatlers ir labs prezidents, viņam jāturpina strādāt

Esošais Valsts prezidents Valdis Zatlers strādā labi un viņam būtu jāieņem amats arī otrajā termiņā, portālam Diena.lv atzina Romas katoļu baznīcas arhibīskaps Jānis Pujats.“Šaubos vai  varas pārstāvjiem interesēs tautas viedoklis prezidenta amata kandidātu izvēlē. Man būtu jāatturas izteikt savu viedokli, bet es uzskatu, ka Zatlers ir labs prezidents,” atzina J.Pujats.J.Pujats nav apsvēris citus iespējamos prezidenta amata kandidātus, jo ir apmierināts ar V.Zatlera darbu.

“Šo gadu laikā Zatlers nav nostādījis Latviju neērtā stāvoklī.  Ja kāds labi strādā, viņam jāļauj strādāt tālāk,” norādīja Romas katoļu baznīcas arhibīskaps.

Arī Luterāņu baznīcas pārstāvis, Liepājas diecēzes bīskaps Pāvils Brūvers ir pārliecināts, ka V.Zatlers jāpārvēl otrajā termiņā.

“Zatlers šo gadu laikā ir daudz ko apguvis. Tagad tikai sācis parādīt uz ko spējīgs, otrajā termiņā varētu daudz ko dot mūsu valstij,” atzina P.Brūvers.

Liepājas diecēzes bīskaps uzskata, ka Zatlers ir apdomīgs un parāda zināmu patstāvību: “Viņš ir neatkarīgs, sajūta, ka nav īsti ietekmējams un tas ir svarīgi.”

“Zatleru vajadzētu pārvēlēt otrajā termiņā. Mums jau tā valstī trūkst stabilitātes, šis solis būtu labs signāls, ka vismaz kaut kas ir stabils,” uzskata mācītājs Juris Cālītis.

J.Cālītis ir pārliecināts, ka V.Zatlers ir pietiekami kompetents, lai maijā tiktu pārvēlēts. “Savas darbības laikā V.Zatlers ir  piezemējis prezidenta tēlu un amatu, radot sajūtu, ka Valsts prezidents nav kas atrauts no tautas. V. Zatlers pierādījis, ka ir tuvs tautai,” uzskata J.Cālītis.

Jau ziņots, ka Valsts prezidenta vēlēšanas notiks maija beigās. Pagaidām neviens oficiāls kandidāts šim amatam nav izvirzīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas