Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Skauģis: Vienotībai un ZRP koalīcijā jāņem VL-TB/LNNK, nevis SC

Vienotībai un Zatlera Reformu partijai (ZRP) koalīcijā vajadzētu uzņemt Nacionālo apvienību Visu Latvijai!–Tēvzemei un Brīvībai/LNNK, nevis Saskaņas centru, kas 10. Saeimā bija galvenais balsotājs pret tiesiskajiem jautājumiem. Tā portālam Diena.lv atzina Lāču maizes ceptuves saimnieks Normunds Skauģis.

"Jāizmanto tāda iespēja, ka var nodibināt salīdzinoši plašu koalīciju un atbildīgi pastrādāt ar jaunām idejām, jauniem mērķiem, veikt nopietnas reformas, kādas nevarēja izdarīt līdz šim," norādīja Skauģis. 

Jautāts, kāpēc Vienotībai un ZRP koalīcijā nevajadzētu ņemt SC, Skauģis uzsvēra, ka šis parlaments tika atlaists, jo atsevišķām partijām bijusi atšķirīga izpratne par tiesiskumu. "SC bija galvenais balsotājs, kas izgāza visus būtiskos balsojumus par tiesiskajiem jautājumiem," sacīja uzņēmējs.

Skauģis arī pauda, ka no SC viņš nav dzirdējis nevienu ilgtermiņa mērķi par Latvijas valstiskumu vai sabiedrības integrāciju. "Nav nekādas ilgtermiņa diskusijas, tikai uzstādījumi – ja jūs tā, tad mēs šitā," uzskata Lāču saimnieks. 

Tāpat viņš uzsvēra, ka parlamenta darbs nenozīmē tikai darbu valdībā un SC iespējams strādāt komisijās un veikt citus pienākumus, kas notiek ārpus valdības. Savukārt par to, vai, SC atstājot ārpus valdības, netiktu ignorēti SC vēlētāji, viņš norādīja, ka tas ir jautājums, par ko vajadzētu lemt tām partijām, kas veidos valdību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas