Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Šlesers pašreizējā "Dienā" saskata Sorosa organizāciju roku

Partijas LPP/LC līderis un Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) piektdien žurnālistiem izteicies par laikraksta _Diena _īpašnieku maiņu, tai skaitā viņš paudis cerību, ka pēc nonākšanas viņa drauga Viestura Koziola īpašumā _Diena _kļūs par "nopietnu avīzi" un spēs piesaistīt jaunus lasītājus.

Šlesers atzina, ka Koziols esot viņa labs draugs, bet tā arī esot vienīgā vicemēra saistība ar laikrakstu. Šīs draudzības dēļ raksti avīzē "Diena" ietekmēti netikšot un publikācijas būšot objektīvas. "Ja Šlesers darīs ko labu, tad par to rakstīs, ja novietos automašīnu nepareizā vietā - arī rakstīs," sacīja vicemērs.

Šlesers norādīja, ka akcionāram sava pozīcija ir jāparāda un Koziols darīšot visu, lai "Diena" būtu stipra, lasīta un objektīva avīze. "Pašlaik avīze nav objektīva, ir pārāk liela ar Sorosu saistītu organizāciju ietekme," atzina politiķis, piebilstot, ka laikrakstam jābūt objektīvam, nevis "politiskam ruporam".

Vicemērs ar rūgtumu atgādināja, ka daudzu gadu garumā ja ne katru, tad katru otro dienu laikraksta komentētāji, piemēram, Aivars Ozoliņs, "lējuši netīrumus pār Šleseru", un tagad tā vairs nebūšot.

Pēc Šlesera domām, Koziols arī palīdzēšot "Dienai" tikt uz kājām un uzlabot finansiālo stāvokli.

Kā ziņots, AS "Diena" 51% akciju nopircis pazīstamais uzņēmējs Viesturs Koziols. Koziols žurnālistiem darījuma summu, par kādu iegādājies AS "Diena", neizpauda, taču norādīja, ka darījums un tā nosacījumi bijuši viņam ļoti labvēlīgi. Viņš arī norādīja, ka 49% AS "Diena" akciju paliek Roulendu ģimenes īpašumā.

Koziols arī preses konferencē norādīja, ka ir LPP/LC līdera Šlesera draugs un biznesa partneris un viņam simpatizē Šlesera darbība. Viņš atzina, ka ir parakstījis politiskās apvienības "Par labu Latviju" manifestu, taču pēdējā laikā aizņemtības dēļ neesot apmeklējis apvienības sēdes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas