Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Šlesers raidījumā Panorāma atvainojas Sudrabai

Otrdienas vakarā Saeimas deputāts Ainārs Šlesers (PLL) izpildīja tiesas spriedumu un ar publisku paziņojumu atvainojās ar Latvijas televīzijas (LTV) raidījuma Panorāma starpniecību Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai par goda un cieņas aizskarošiem izteikumiem.

„Ievērojot tiesas spriedumu, ar šo atsaucu LTV1 raidījumā Panorāma 2007. gada 10.oktobra raidījumā manis teikto: „... Sudrabas kundze šajā gadījumā izmanto valsts resursu kādām privātām vajadzībām, jo likumā skaidri pateikts, ar ko jānodarbojas Valsts kontrolei. Un šeit mēs redzam to, ka šī informācija netiek vākta priekš tam, lai tiktu pildīts likums. Šī informācija tiek vākta pavisam citiem mērķiem. Un īpašnieki, kam pieder zeme pierobežās, ir ļoti labi Sudrabas draugi...” un atvainojos Ingunai Sudrabai par minētajā tekstā esošo viņas goda un cieņas aizskārumu,” bija teikts A.Šlesera publiski pārraidītajā rakstiskajā paziņojumā.

Tiesas spriedums arī paredz, ka A.Šleseram I.Sudrabai jāmaksā 5000 latu morālā kaitējuma kompensācija par izteikumiem, ko deputāts pauda raidījumā Panorāma.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesas 2010. gada 29. aprīļa spriedums uzlika par pienākumu A.Šleseram atsaukt LTV1 kanāla raidījumā Panorāma 2007. gada 10. oktobrī teikto. Savukārt LTV1 kanālam tika uzlikts par pienākumu izplatīt A.Šlesera sniegto nepatieso ziņu atsaukumu un atvainošanos raidījumā.

Kā vēstīts, Valsts kontroliere bija apmierināta ar tiesas spriedumu, kas lika A.Šleseram atvainoties par nepatiesajām ziņām. “Tas pierāda, ka nevar mētāties ar nepatiesām ziņām. Tiesas spriedums nosaka, ka Šleseram būs jāatvainojas un jāatsauc sevis teiktais LTV raidījumā Panorāma,” norādīja I. Sudraba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas