Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Valdības sarunu matemātika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iik
i
Par JKP nekādu ilūziju - tie paši vecie Vienotības izlūki , bet ja KPVLV no tiesas taisās iet šādā valdībā, tad vecās partijas būs uzvarējušas līdz galam - Ekonomikas,Satiksmes,Vides aizsardzības un reģionālās attīstības,bet tagad būšot arī Zemkopības ministrs! Kaut arī 13.Saeimas vēlēšanās nav startējis un vēlētāji viņu Saeimā nav ievēlējuši! Kariņš,taču arī šīs Saeimas vēlēšanās nestartēja,bet pretendē uz Ministru prezidenta amatu!
Anna Viksne
Visa JV ar tik mazu reitingu velesanas smird pa gabalu .
Derglis
D
Matemātika ir tāda, ka šoreiz pārpircējiem ir maz, ko piedāvāt pārbēdzējiem. Ja olšteiniešiem garantēja puslīdz mierīgu dzīvi pozīcijā 4 gadu garumā, šoreiz jau pēc pusgada viss var mainīties, un pārbēdzēji kļūs par izstumtajiem uz 3,5 gadiem. Arī JKP ir iekšējā opozīcija, kas jautā, kāpēc sarakstam ar 16 balsīm jādanco pēc kaut kāda neievēlēta Kariņa stabules, kur nav skaidrs, ko viņš pārstāv.
Atbalss
A
kāpēc tad tik šerpi? Kāpēc uz reiz uz pusgadu? Pēc 1/2 gada būs jauna Valdība un arī tai vajadzēs piepirkt kādus...Tad varēs lieti izmantot iepriekšējo pieredzi...
  • 0
  • 0
Irslis
I
"...varētu apstiprināt valdību un ķerties pie neatliekamiem darbiem, pirmkārt, finanšu sektora sakārtošanas, ieviešot Moneyval ziņojuma rekomendācijas...''. Laikam viņš domā, ka mums citu darbu nav, kā pildīt aizjūras pavēles savu banku likvidēšanā, lai attīrītu laukumu viņējām. Vai tiešām nodokļu maksātāji viņu uzturēs vēl daudzus gadus? Par ko?
he-heee>Irslis
h
Sakārtošanas? Jau 25 gadus kārto, un vēl nekas nav sakārtots, un tai sakārtošanai neredz gala. Ko nu?
  • 0
  • 0
dorin
d
Kariņ Tu esi smirdīgs ASV kalps !!!
dorin
d
Smirdīgais ASV kalps pazūdi no Latvijas politikas !!! Kad Tevi satikšu uz ielas ,es Tev garantēju ,ka es Tev smirdoni iespļaušu purnā .
velta
v
ar lielu naudu nejoko! Skaties Gobzem, tā vēl nojauksi Vienotībai un Gazprom visu OIK afēru. Nāksies tev pārvākties uz ASV vēstniecību dzīvot, jo tavai mājai Potapova personīgi visas durvis ar Novičok nosmērēs.
Ziemelis
Z
Es teiktu tā - dibiniet to valdību ar 50 balsīm, vienu pārbēdzēju nopirksiet lēti, ja izsludināsiet izsoli.
Latvis
L
Gan jau NA vai JKP atradīsies vismaz viens godīgs cilvēks, kurš nobalsos pret šo afēru.
  • 2
  • 1
rere
r
Šis kodols ir tārpu saēsts , kurš muļķis ēdīs šos vecos kodolus
dace
d
Tikai Gobzems spēs sakārtot haosu. ”Ja vēl uzskaitītu ēnu ekonomiku, mūsu iekšzemes kopprodukts vispār būtu padsmit procentu,» domā Andris Račs. «Arī korupcija mums nozog miljonu miljonus. Un, lai arī es neesmu nekāds KNAB (Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs) un SAB (Satversmes aizsardzības birojs) fans, dzīve piespiež strādāt kārtīgāk. Sakārtošana, noskaidrošana, ierobežošana, cīņa par tiesībām ir sākusies. No vienas puses, tas būs slikti, jo bremzēs ekonomiku, būs vairāk žogu, būs vēl stingrāka datu politika, tiksim vēl vairāk ierobežoti, bet – tas viss ir ceļš uz kārtību. Tā būs Dāvida cīņa ar Goliātu, bet – vienalga būs,» prognozē pieredzējušais astrologs”
Matemātiķis
M
Matemātika diktē, ka JV vispār nav tiesības veidot valdību. Ar 4.2% reitingu decembrī nevienā demokrātiskā valstī tas nenotiktu
:)
:
Matemātika diktē ka valdību veido tie kas var vienoties nevis viens iedomīgs pajoliņš.
  • 2
  • 9
statistiķis
s
Nato-district-Latviania ne tikai nav demokrātiska, bet nav pat valsts, LOL. Par ko kreņķis? Gribas tikpat privileģētu NATo-ausvaisu kāds izsniegt misteriem no Jenotības?
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas