Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

"Vienotība" gatavo sarunu grafiku, lai valdību varētu izveidot līdz 2.novembrim

Apvienības "Vienotība" valde ceturtdien sagatavoja iespējamo sarunu grafiku, lai varētu izveidot valdību līdz 2.novembrim, žurnālistiem pēc valdes sēdes pavēstīja premjers Valdis Dombrovskis.Viņš uzsvēra, ka joprojām iekšējās sarunās netiek diskutēts par amatiem un ministrijām. V.Dombrovskis strikti norādīja, ka par šiem jautājumiem netiks runāts arī piektdien paredzētajā koalīcijās sanāksmē.

Arī "Vienotības" preses sekretāre Gunda Reire aģentūrai BNS apliecināja, ka līdz šim sarunās nav skarts jautājums par ministriju reorganizāciju, taču šo jautājumu tiek pieļauts apspriest kādā no tuvākās nākotnes sarunām. Arī konkrētus datumus attiecībā uz valdības veidošanas grafiku Reire pagaidām neminēja, norādot, ka tas vēl jāpārrunā piektdien paredzētajā sanāksmē.Atbildot uz jautājumu par pārliecību, ka viņš tiks izvirzīts premjera amatam, V.Dombrovskis komentāros bija atturīgs, vien teica: "Tas, neapšaubāmi, ir Valsts prezidenta ziņā."Arī citi "Vienotības" pārstāvji visai sašutuši atraidīja žurnālistu jautājumus par ministru kandidātiem un atbildības jomu sadali.Partijas "Pilsoniskā savienība" pārstāvis Kārlis Šadurskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka patlaban sarunas nonākušas tik tālu, lai piektdien tiktu apstiprināti visu koalīciju partiju izvirzītie pārstāvji valdības deklarācijas izstrādes darba grupās. Taču pagaidām viņš nerunāja par tiem jautājumiem, kas deklarācijā varētu būt strīdīgi koalīcijas partneru vidū.Partijas "Jaunais laiks" Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis pieļāva, ka deklarācija varētu būt gatava aptuveni nedēļas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas