Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Zīle: JL rīkojas kā ārsts vecā anektdotē

Lai gan premjers paziņojis, ka ir valdošo partiju koalīcija ir panākusi vienošanos par vienotas 0,4% nekustamā īpašuma nodokļa likmes piemērošanu visām dzīvojamajām platībām sākot ar pirmo kvadrātmetru, nekas tamlīdzīgs nav noticis, paziņojumā žurnālistiem uzsvēris Tēvzemei un Brīvībai/LNNK priekšsēdētājs Roberts Zīle. 

„Ierosinājums neieviest ar nodokli neapliekamo dzīvojamās platības minimumu, visām dzīvojamajām platībām piemērojot vienādu nodokļa likmi, ir vēl neizdevīgāks mazturīgajiem iedzīvotājiem un daudzbērnu ģimenēm nekā iepriekšējā versija par 50 kvadrātmetru ar nodokli neapliekamo slieksni dzīvokļiem un 100 kvadrātmetriem mājām. Jaunā ideja toties ir daudz izdevīgāko lielo un dārgo dzīvokļu un māju īpašniekiem, spekulantiem un bankām – proti, tiem, kas savulaik pūta nekustamā īpašuma burbuli,” secinājis R. Zīle.

Tēvzemieši nekādā gadījumā nevarot atbalstīt šādu ierosinājumu, un diezin vai to būtu gatavi atbalstīt arī citi koalīcijas partneri, norādījis R.Zīle.

“Iespējams, Jaunais laiks grib rīkoties kā ārsts no vecas anekdotes, kurš piecu cilvēku ģimenei, kas dzīvo vienistabas dzīvoklī, iesaka vēl iegādāties kazu. Kad ģimene, iegādājusies kazu, secina, ka nu jau vispār vairs nav nekādas dzīves, ārsts liek kazu pārdot un tad ar gandarījumu vaicā – nu, vai tad nekļuva vieglāk?”, Jaunā laika rīcības iemeslus mēģinājis skaidros R.Zīle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas