Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

11.novembra krastmalā Jauno gadu sagaidīs ar koncertu un uguņošanu

Šovakar jau no plkst.21 rīdzinieki un pilsētas viesi Jaunā gada svinības 11.novembra krastmalā varēs atzīmēt ar koncertu un svētku uguņošanu, informē Rīgas domē.

Koncerts notiks līdz 1.janvāra plkst.3 un jau no šodienas plkst.21 krastmalā darbosies izbraukuma tirdzniecības vietas, apmeklētājus sagaidīs vakara vadītājs Kārlis Anitens un par muzikālo noskaņu gādās dīdžejs "[Ex] da Bass". No plkst.22 klātesošos priecēs grupa "Countryside", bet plkst.23 uzstāsies Atis Ieviņš un "The Rock Brothers".

Tieši gadu mijā apmeklētājiem būs iespēja vērot svētku uguņošanu, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošinās SIA "International Fireworks Design", savukārt muzikālo noformējumu veidos dīdžejs, kurš savas performances laikā atskaņos fragmentus no populāriem pasaules skaņdarbiem - Žorža Bizē "Karmenas", Volfganga Amadeja Mocarta "Mazās naktsmūzikas" un "Figaro kāzām", kā arī Žaka Ofenbaha "Orfeja pazemē". Pēc svētku uguņošanas svinības turpināsies kopā ar mūziķi Ozolu un dīdžeju "[Ex] da Bass".

Sportisku aktivitāšu cienītāji gaidīti pilsētas publiskajā slidotavā pie Rīgas Kongresu nama, kas gadu mijā darbosies līdz plkst.2 naktī.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie dzīvās uguns objektiem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgus ēdienus un dzērienus.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus ievērot sabiedrisko kārtību un drošību. Pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. '

Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā paredzēta tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus. 

Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas pašvaldības policija.

Šodien un rīt, 1.janvārī, Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

Top komentāri

?
?
Tiešām rīkos uguņošanu vētrā? Kaut kāds prāts cilvēkiem arī ir?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas