Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgas satiksmes padomes priekšsēdētāja amatā iecelts Ainārs Ozols

Pašvaldības SIA Rīgas satiksme padome par priekšsēdētāju iecēlusi pirmdien padomes locekļa amatā atjaunoto Aināru Ozolu, noskaidroja aģentūra LETA.

Tikmēr par padomes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Normunds Narvaišs.

Otrdien uzņēmumā notiek padomes sēde, kurā tiek lemts par padomes priekšsēdētāja un viņa vietnieka izraudzīšanos, kā arī, iespējams, par izmaiņām Rīgas satiksmes valdes sastāvā.

Ozols padomē tika atjaunots pirmdien kopā ar iepriekš no padomes atceltajiem Andreju Pančenko un Narvaišu. Viņi būs padomes pagaidu locekļi, līdz pastāvīgos padomes locekļus atlasīs konkursā.

Jau ziņots, ka rotācijas uzņēmuma vadībā pēdējo mēnešu laikā ir notikušas vairākas reizes. Aizvadītā gada izskaņā uzņēmumam konkursa kārtībā tika izraudzīta padome, daļu no kuras decembra sākumā no amatiem atcēla tā brīža kapitāldaļu turētājs, vicemērs Druvis Kleins. 

Viņš no amatiem atcēla Narvaišu, Ozolu un Pančenko, viņu vietā ieceļot Rolandu Klinci un Natāliju Moškeviču.

Tomēr janvārī par uzņēmuma kapitāldaļu turētāju kļuva Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, kurš pēdējo nedēļu laikā no amatiem atcēlis gan Moškeviču un Klinci, atjaunojot amatos Kleina atstādinātos pārstāvjus.

Patlaban uzņēmuma padomē strādā Ozols, Narvaišs, Pančenko, Ernests Saulītis un Juris Švanders.

Uzņēmuma padomes vadībā esot Klincim, noslēdzās konkurss uz Rīgas satiksmes valdi, par kuras priekšsēdētāju tika iecelta bijusī Satiksmes ministrijas ierēdne Džineta Innusa, bet par valdes locekļiem kļuva bijušais Ceļu satiksmes drošības direkcijas valdes loceklis Jānis Golubevs, bijusī Olainfarm valdes locekle un SEB bankas Baltijas kontu un maksājumu operāciju vadītāja Inga Krūkle, līdzšinējie "Rīgas satiksmes" pagaidu valdes locekļi Emīls Jakrins un Elīna Epalte-Drulle. 

Par pēdējiem diviem valdes locekļiem radās visvairāk jautājumu, jo bija informācija, ka viņi no konkursa jau izslēgti reputācijas problēmu dēļ, taču Klincis viņus atjaunojis starp kandidātiem.

pievienota 2.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas