Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Bogdanovs neplāno strādāt Rīgas Centrāltirgū

Ilggadējais Organizētās noziedzības un apkarošanas pārvaldes (ONAP) vadītājs Leonīds Bogdanovs neplāno strādāt AS "Rīgas Centrāltirgus".

Kā aģentūrai LETA apgalvoja Bogdanovs, izskanējusī informācija par viņa iespējamo darbošanos "Rīgas Centrāltirgū" neatbilstot patiesībai un esot tikai baumas.

""Tās ir baumas. Ar mani neviens par to nav runājis, un neviens man darbu Rīgas Centrāltirgū nav piedāvājis. Man arī nav nekādas saistības ar [Rīgas vicemēru Aināru] Šleseru," sacīja Bogdanovs.

Bogdanovs ilgstoši bijis ONAP šefs, kopš 2008.gada Bogdanovs strādāja par Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieka vietnieku, bet šā gada aprīlī viņš pameta darbu Valsts policijā un devās izdienas pensijā. Savukārt jūnijā Bogdanovs sāka strādāt Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldē par galveno speciālistu.

Patlaban Bogdanovs vairs ieņēmumu dienestā nestrādā. Darba attiecības ar VID viņš pārtraucis pēc paša vēlēšanās un jau no 3.septembra vairs nav VID darbinieks, aģentūru LETA informēja VID.

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) aģentūrai LETA pauda uzskatu, ka Bogdanovu amatā virza Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC). ONAP bijušā vadītāja uzvārds iekšlietu struktūrās "ir leģendārs", piebilda Mūrniece.

Rīgas vicemērs Šlesers ar sava preses sekretāra Ģirta Dripes palīdzību aģentūrai LETA pauda viedokli, ka vienīgais, ko viņš kā akcionārs ir izdarījis, ir iecēlis Centrāltirgus valdi, bet tālāko viņš nevar komentēt, jo ar to nodarbojas valde.

No 1.oktobra par pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" izpilddirektoru sācis strādāt bijušais Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ekonomikas policijas pārvaldes priekšnieks Ivans Roščenkovs, aģentūrai LETA pastāstīja "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētāja Daiņa Liepiņa padomnieks mārketinga un komunikācijas jautājumos Sandris Točs.

Kā skaidroja Točs, tieši Roščenkova pieredze cīņā ar negodīgiem cilvēkiem runājusi par labu viņa kandidatūras apstiprināšanai izpilddirektora amatam.

Kā ziņots, pēc Šlesera ierosinājuma par "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētāju tika iecelts partijas LPP/LC aktīvists Dainis Liepiņš.

"Rīgas Centrāltirgus" neto apgrozījums 2008.gadā bija 4,23 miljoni latu, bet peļņa - 7600 latu. "Rīgas Centrāltirgus" dibināts 1930.gada 2.novembrī, bet kā Rīgas pašvaldības akciju sabiedrība darbojas kopš 1995.gada. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas