Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ierobežos satiksmi Kalnciema ielā

Sakarā ar ielu rekonstrukcijas darbiem Kalnciema ielas posmā no Kārļa Ulmaņa gatves tiks slēgta satiksme, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dišlere.

Transporta līdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka līdz oktobra beigām no K.Ulmaņa gatves virzienā no centra nevarēs veikt labo pagriezienu uz Kalnciema ielu. Transporta līdzekļu vadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu pa Šampētera un Zolitūdes ielu.

Satiksmes departaments aicina transporta līdzekļu vadītājus sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem.

Plašāku informāciju par satiksmes ierobežojumiem var atrast Satiksmes departamenta mājas lapā www.rdsd.lv, remontdarbu kartē.

Jau ziņots, ka ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu Rīgā notiek ielu rekonstrukcija vairākos ielu posmos: Kalnciema ielas no Zolitūdes līdz Apuzes ielai, Remtes ielas no Kalnciema līdz Lielirbes ielai, Upesgrīvas ielas no Kalnciema līdz Kukšu ielai un Kukšu ielas no Remtes līdz Upesgrīvas ielai.

Ielu rekonstrukcijas rezultātā šajās ielās tiks izbūvētas gājēju ietves, lietus ūdens kanalizācijas sistēmas, rekonstruēts ielu apgaismojums, uzstādītas gājēju drošības barjeras, izbūvēti luksofori un uzklāts jauns asfaltbetona segums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas