Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
līdz šim visvairāk iedzīvotāju balsojuši vēlēšanu iecirkņos Purvciemā.

Līdz šim visvairāk iedzīvotāju balsojuši vēlēšanu iecirkņos Purvciemā

Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās līdz šim visvairāk iedzīvotāju ir balsojuši vēlēšanu iecirkņos Purvciemā, liecina aģentūras LETA apkopotie Centrālās vēlēšanu komisijas (CKV) dati.

Purvciemā izvietotajos kopumā 14 vēlēšanu iecirkņos līdz sestdienas plkst.16, iekļaujot balsis, kas nodotas iepriekšējā balsošanā, nobalsojis kopumā 13 821 iedzīvotājs.

Pēc Purvciema seko Rīgas centrs, kur 11 iecirkņos līdz šim nobalsojuši 9502 iedzīvotāji, kā arī Ziepniekkalns, kur deviņos iecirkņos līdz šim nobalsojuši 9075 iedzīvotāji.

Imantā izvietotajos 10 vēlēšanu iecirkņos līdz šim nobalsojuši 8794 iedzīvotāji, Ķengaragā izvietotajos 11 vēlēšanu iecirkņos nobalsojuši 8246 iedzīvotāji, Pļavniekos izvietotajos deviņos vēlēšanu iecirkņos līdz šim nobalojuši 8120 iedzīvotāju, Āgenskalnā izvietotajos septiņos vēlēšanu iecirkņos nobalsojuši 7919 iedzīvotāji, bet Teikā izvietotajos astoņos vēlēšanu iecirkņos - 7229 iedzīvotāji.

Vēlēšanu iecirkņi sestdien strādā no plkst.7 līdz 22.

Līdz šim Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās nobalsojuši kopumā 32,79% vēlētāju, tostarp iepriekšējā balsošanā bija nobalsojuši 19,24% no balsstiesīgajiem.

Šoreiz Rīgas domes vēlēšanās var balsot jebkurā no 156 vēlēšanu iecirkņiem, taču, ja tas nav iecirknis, kurā vēlētājs reģistrēts, balsotājam ir jāieplāno laiks, kamēr izvēlētā iecirkņa pārstāvis sazināsies ar tā iecirkņa darbinieku, kura sarakstā vēlētājs sākotnēji ticis iekļauts.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas