Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pēc siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes Daugavas labajā krastā konstatē bojājumus siltumtīklos

Pēc AS Rīgas siltums veiktās hidrauliskās pārbaudes Daugavas labā krasta siltumtīklos lielākā daļa klientu karsto ūdeni saņēma jau otrdienas vakarā, tomēr konstatēti 39 bojājumi siltumtīklos, tādējādi karstais ūdens vēl nav namos, kas ir tuvu siltumtīklu bojājumu vietām, kuras nav iespējams apiet, pārslēdzot uz citiem siltumtīkliem.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmumā, jau ir sākti aktīvi bojājumu novēršanas darbi, un jau novērsti pieci bojājumi. Darbinieku brigādes strādā diennakts režīmā, lai pēc iespējas ātrāk novērstu visus bojājumus. Līdz šīs dienas beigām iecerēts kopā novērst 15 bojājumus un pieslēgt karsto ūdeni.

Darbs pie siltumtīklu bojājumu apsekošanas tika sākts nekavējoties, un siltumnesēja noplūdes vietu konstatēšana turpināsies, līdz tiks apsekots pēdējais siltumtīklu posms. Kopā tiek apsekoti 600 kilometri siltumtīklu, Rīgas siltumtīklu kopējais garums ir ap 800 kilometru. Ik gadu uzņēmums rekonstruē vidēji 12 kilometrus siltumtīklu.

No pārbaudes laikā kopā konstatētajiem 39 bojājumiem seši atklāti citiem īpašniekiem piederošos siltumtīklos. Tādējādi to novēršanas laiku nav iespējams prognozēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas