Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pļavnieku kapsētā atklāta moderna administrācijas ēka

Pļavnieku kapsētā Lubānas ielā 136A atklāta jauna administrācijas ēka, kas aprīkota ar modernu tehniku un ir īpaši pielāgota apmeklētāju ērtībām, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Tā pēc speciāla projekta ir ierīkota pārvietojamo moduļu tipa sistēmā un novietota uz vecās administrācijas ēkas pamatiem. Ēkā iekārtotas telpas klientu pieņemšanai, kapsētas administrācijai, kapračiem un sētniekiem, ēkai ir novērošanas kameras, apsardzes signalizācija, kondicionētā gaisa iekārtas, interneta pieslēgums. Veidojot klientu apkalpošanas punktu, padomāts arī par invalīdiem pieejamu vidi – ir  ratiņu panduss, īpaša tualete.

Būvdarbu kopējās izmaksas ir 57 000 latu, no kuriem lielākā daļa tika izlietota komunikāciju ierīkošanai – kanalizācijas sistēmas izbūvei, elektrības pieslēgumam u.tml. Blakus ēkai atrodas arī kapliča. Pie ēkas ir ērti piebraukt ar sabiedrisko vai personisko transportu, ir nodrošināts pietiekams autostāvvietu skaits. Apmeklētāju pieņemšana ir no plkst. 9 līdz 17 katru dienu, izņemot svētdienas un pirmdienas.

Iepriekš kantora telpas tika nomātas no privātas firmas, nebija apkurināmas un nebija piemērotas apmeklētāju pieņemšanai.

Pļavnieku kapsēta ir trešā lielākā Rīgas kapsēta (55 ha), kurā ir ļoti liela apmeklētāju plūsma un vidējais bēru skaits mēnesī ir līdz 100 bērēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas