Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Policija: Kratīšana Rīgas Centrāltirgū saistīta ar akcizēto preču nelikumīgu apriti

Kratīšana Rīgas Centrāltirgū ceturtdien veikta saistībā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

Policijā skaidro, ka ceturtdien VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija pārvalde veica procesuālās darbības Rīgas Centrāltirgū, kas saistītas ar akcizēto preču nelikumīgu apriti. Kopumā veiktas vairāk nekā 80 kratīšanas un arī aizturētas vairākas personas. Izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus likumsargi nesniedz.

Tikmēr Latvijas Televīzija (LTV) vēsta, ka kratīšana notikusi arī pie Rīgas Centrāltirgus Iekšējās drošības daļas vadītāja Maksima Danovska, kurš pirms nedēļas uz īsu brīdi tika iecelts uzņēmuma valdē. Tāpat LTV vēsta, ka procesuālās darbības Rīgas Centrāltirgū tiek veiktas arī šodien.

Rīgas domē aģentūru LETA informēja, ka uzņēmuma vadībai nav piemēroti nekādi drošības līdzekļi, tā sadarbojas ar tiesībsargājošajām institūcijām un sniedz visu nepieciešamo informāciju. 

Tirgus valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks un valdes loceklis Kaspars Zauls atbilstoši normatīvajiem aktiem arī ir bijuši klāt, kamēr policija veica procesuālās darbības. 

Tikmēr Rīgas Centrāltirgus pārstāvji norāda, ka likumsargi uzņēmuma Administrācijas ēkā ieradušies vakar, ap plkst.15.20, bet to atstājuši šodien, plkst.11.20.

Centrāltirgus valde piedalījusies visās procesuālās darbībās, veicinot sadarbību ar izmeklēšanas darbības veicējiem, norādīja uzņēmumā. Valdes locekļiem neesot piemērots aizdomās turēto personu statuss un tās piedalījās kratīšanas procesā tikai kā juridiskās personas pārstāvji.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka likumsargi Rīgas Centrāltirgū ceturtdien ieradušies īsi pirms plkst.16 pēcpusdienā, vienuviet sapulcējuši darbiniekus un sākuši procesuālo darbību veikšanu vairāku stundu garumā.

pievienota 5.-6.rindkopa

Top komentāri

gp
g
vai tiešām saskaņas spirta un cīgu targašus izdzīs ?
Pareizaissecinājums
P
Jo ilgāk krata...jo vairāk izbirst!
EV
E
Spirtu un cigaretes biezā vairuma nelegāli tirgo gan internetā gan dažu lielu firmu, valsts iestāžu radinieki.Tā kā ar tirgus sīko mazumtirdzniecības aizklapēšanu, nekas LV nemainīsies. Nelegālais bizness ar eleganci jau sen ir pār - orientējies uz viedtālruņiem un korporatīvam grupām un ved gan cigaretes, gan spirtu korporatīvi. Cilvēki dzer un pīpē no pasaules sākuma. Ja samazinātu akcīzi, tad ieguvums no legalizētiem biznesiem būtu lielāks, bet to dauņu ierēdņi negrib, jo paši cer dzert un zagt caur nelegāliem darboņiem...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas