Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šīrana koncerts aizvadīts bez būtiskiem starpgadījumiem

Pasaulslavenā mūziķa Eda Šīrana koncerts piektdienas vakarā Rīgā, Lucavsalā noticis bez starpgadījumiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Gita Gžibovska.

Līdzīgi arī Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Lāsma Zemene norādīja, ka pasākums noritējis mierīgi. Ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu, konstatēto administratīvo pārkāpumu skaits vērtējams kā ļoti neliels, norādīja RPP pārstāve. Pašvaldības policija pasākumā palīdzējusi pie savējiem atgriezties vienam noklīdušam bērnam.

Divreiz - ap plkst.18 un pusnakti - tika saņemta informācija par to, ka kāds zemes īpašnieks nelikumīgi iekasē naudu par stāvvietām. Pēc pirmā ziņojuma konkrētā persona noliedza savu vainu, bet vēlāk ap pusnakti daži Lietuvas iedzīvotāji informēja tiesībsargus, ka par automašīnas novietošanu tiek prasīti pieci eiro, bet čeks netiek izsniegts, kā arī atpazina vainīgo personu. RPP šo informāciju pārsūtīs Valsts ieņēmumu dienestam, pastāstīja Zemene.

Uz laiku tikusi aizturēta kāda Igaunijas iedzīvotāja par sīko huligānismu - viņa bijusi alkohola reibumā un daļēji atkailinājusies. Pēc atžirgšanas viņa atvainojusies par savu rīcību, pavēstīja RPP pārstāve.

Tāpat konstatēts, ka kāds drona pilots pārkāpj dronu izmantošanas aizliegumu konkrētajā teritorijā. Par to informācija arī tiks pārsūtīta atbildīgajām iestādēm, norādīja Zemene.

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD) pasākums noritējis kopumā mierīgi, aģentūrai LETA pastāstīja NMPD pārstāve Sarmīte Skujiņa. Pie mediķiem vērsās vairāki cilvēki ar sūdzībām par sliktu pašsajūtu, galvas sāpēm vai sīkām brūcītēm.

Slimnīcā tika nogādāts viens cilvēks, kuram tika konstatēta veselības pasliktināšanās, kas nebija saistīta ar koncerta apmeklējumu, norādīja NMPD pārstāve.

Koncertaģentūras L Tips Agency pārstāve Līva Toniņa aģentūrai LETA pavēstīja, ka koncertu apmeklēja vairāk nekā 50 000 cilvēku.

Rinda veidojusies uz ieiešanu pasākumā, ņemot vērā, ka bija jāiziet trīs vai četri pārbaudes līmeņi - dokumentu, drošības un biļešu kontrole, skaidroja pasākuma organizatore.

Toniņa arī pavēstīja, ka uz vietas ap 3000 cilvēku izmantoja iespēju mainīt personas datus uz personificētās biļetes.

Iepriekš tika prognozēts, ka no visiem apmeklētājiem vairāk nekā 30 000 klausītāju būs citu valstu iedzīvotāji, lielākoties no Lietuvas un Igaunijas.

Top komentāri

Kad tad cerēja?
K
Kā Šūrantu nošaus?
Dricelētājs
D
Prieks par pliko pupu diedzēju Zemeni, nu atradusi darbu valsts policijā ;)
Neslāvs
N
urlu koncentrācija bija būtiski zem vidējās Latvijas normas...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas