Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Svētkos Rīgas sabiedrisko transportu var izmantot bez maksas, būs papildu reisi

Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi šodien un rīt, 21.augustā, sabiedrisko transportu var izmantot bez maksas, izņemot nakts transportu un Retro tramvaju, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Svētku laikā sabiedriskā transporta maršrutos noteiktas izmaiņas, kā arī nodrošināti papildu reisi.

Saistībā ar vakarā plānoto lielkoncertu Mežaparkā šodien palielināta 11.tramvaja, 9. un 48.autobusa maršruta kursēšanas intensitāte. Šodien arī tiks organizēts 3a trolejbusu maršruts "Centrāltirgus-Sarkandaugava-Mežaparks". Šie trolejbusi kursēs no Centrāltirgus pa Gaiziņa ielu, Gogoļa ielu, Marijas ielu, Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu, Duntes ielu, Tilta ielu, Meža prospektu līdz autobusu galapunktam "Mežaparks". No Mežaparka trolejbusi kursēs pa Meža prospektu, Tilta ielu, Duntes ielu, K.Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Gogoļa ielu, Turgeņeva ielu, Prāgas ielu, Gaiziņa ielu. Maršruts no Centrāltirgus darbosies no plkst.16 līdz plkst.19.51 ar piecu minūšu intervālu. Pēc koncerta atbilstoši nepieciešamībai maršruts atsāks kustību.

Šodien un 21.augustā saistībā ar Aviācijas svētkiem Spilves lidlaukā tiks organizēts papildu autobusu maršruts "Daugavgrīvas iela - "Lidosta Spilve"", lai ērti nogādātu iedzīvotājus un pilsētas viesus apskates vietās. Maršruts tiks organizēts no autobusu pieturvietas "Māju Celtniecības kombināts" Daugavgrīvas ielā līdz lidostas ēkai. Sestdien autobuss kursēs no plkst.10 līdz 20, bet svētdien - no plkst.10 līdz 18.

Vairākos sabiedriskā transporta maršrutos tiks veiktas izmaiņas arī starptautiskās seno spēkratu parādes "Rīga Retro 2011" laikā pie Rīgas Motormuzeja pilsētas centrālajā daļā. No plkst.11 līdz 13 izmaiņas tiks noteiktas 2., 20., 24.autobusu maršrutos, kā arī 19. un 24.maršruta trolejbusos, savukārt 1.trolejbusa maršruts šajā laikā tiks slēgts.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas