Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Vandaļu rīcība pārtrauc elektroapgādi namiem Vecrīgā

Trešdien nezināmi ļaundari, izlejot nenoskaidrotu vielu, kas nonāca uz stāvu zemāk esošās transformatoru apakšstacijas kopnēm, izraisījuši tehnoloģisks traucējums elektroapgādē Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī, Rīgā, tādēļ bez elektrības uz pusotru stundu palika vairāki simti Vecrīgas klientu, portālu Diena.lv informēja AS Latvenergo pārstāvis Andris Siksnis.

Negadījums konstatēts plkst.13.17, taču AS Sadales tīkls speciālisti jau 14.46 bija atjaunojuši apgādi vairumam attiecīgā reģiona klientu.

Pēc sākotnējās apskates traucējuma iemesls ir nesankcionēta darbība ēkā, kuras pirmajā stāvā atrodas Sadales tīkls transformatoru apakšstacija. Ēkas neapdzīvotajos un neapsargātajos stāvos nezināmas personas izlējušas pagaidām nenoskaidrotu vielu, kas nonākusi uz stāvu zemāk esošās transformatoru apakšstacijas kopnēm.

Sadales tīkla speciālisti arvien biežāk sastopas ar grūtībām, ekspluatējot transformatoru ietaises, jo bieži vien privātīpašnieku nesaimnieciskas darbības vai bezdarbības dēļ cieš Sadales tīkla elektroiekārtas, kas vēsturiski izvietotas citu īpašnieku būvēs vai arī nesankcionēti iebūvētas grūti pieejamās vietās,” skaidroja A.Siksnis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas