Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Hanzas peronā notiks pasākumu nozares izstāde Pasākumu Ekspo 2019

Nākamās nedēļas sākumā, 1. un 2. oktobrī, Hanzas peronā notiks vienīgā pasākumu nozares izstāde – platforma pasākumu nozares piegādātājiem – Pasākumu Ekspo 2019, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Pasākumu Ekspo laikā nozares profesionāļi un interesenti varēs iegūt informāciju par nozares aktualitātēm, savukārt nozares uzņēmumi un piegādātāji var iepazīstināt auditoriju ar jaunumiem, demonstrēt savu aprīkojumu un stāstīt par pakalpojumiem un plānotajiem pasākumiem. Pasākumu Ekspo notiek kopā ar Latvijas Pasākumu foruma rudens sesiju.

Pasākumā piedalīties aicināti pasākumu rīkotāji un producenti, skatuvju un konstrukciju nodrošinājuma uzņēmumi, skaņas aprīkojuma nodrošinājuma uzņēmumi,  gaismu aprīkojuma nodrošinājuma uzņēmumi, video risinājumu nodrošinājuma uzņēmumi, scenogrāfijas un speciālo efektu nodrošinājuma uzņēmumi, telpu un pasākumu norises vietu nodrošinātāji, pasākumu ēdināšanas pakalpojumu, pasākumu drukas, suvenīru un citu pakalpojumu sniedzēji, pasākumu teritorijas servisa nodrošinājuma uzņēmumi,  pasākumu digitālo risinājumu, biļešu, reģistrācijas sistēmu un pasākumu datu bāžu nodrošinātāji.

Pasākumu Ekspo 2019 ietvaros, 1. oktobrī no plkst. 12 Hanzas peronā Latvijas Pasākumu forums organizēs prezentāciju ciklu Pasākumu Ekspo 2019. Labāko pasākumu risinājumu prezentācijas, kurā piedalīties aicināti pēdējā gada ietvaros tapušo pasākumu rīkotāji un tehniskie nodrošinātāji. Labāko risinājumu prezentācijas ir unikāla iespēja vienkopus koncentrēti uzzināt par Latvijas pasākumu nozares sasniegumiem. Pasākumu Ekspo un Latvijas Pasākumu foruma rudens sesijas apmeklētājiem ieeja bezmaksas.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama, klikšķinot šeit, savukārt biļetes iespējams iegādāties, klikšķinot šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas