Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Statoil laikmeta beigas: Pārtop par Circle K

Marta beigās uzņēmums Circle K Latvia sāk pārbūves darbus pirmajā degvielas uzpildes stacijā, kas iegūs Circle K izskatu - tā atrodas Rīgā, Tvaika ielā 2a. Savukārt pirmā oficiālā Circle K DUS atvēršana Latvijā plānota maijā, vēsta uzņēmums.

"Pirmās stacijas pārbūves mērķis ir pārbaudīt tehniskos risinājumus, darbu izpildei nepieciešamo laiku, kā arī citas tehniskās nianses, ieviešot jauno zīmolu. Drīzumā līdzšinējā Statoil zīmola nomaiņa sāksies visā Latvijā un turpināsies līdz pat rudenim," informē SIA Circle K Latvia Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.

Sākotnēji zīmola maiņa bija paredzēta jau pērn.

2012. gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu Statoil Fuel & Retail pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem Alimentation Couche-Tard, un līdz ar uzņēmuma iegādāšanos tika iegūtas tiesības izmantot Statoil nosaukumu vien ierobežotu laiku.

Circle K ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem uzņēmuma Couche-Tard zīmoliem, un ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados klientu apkalpošana tika uzsākta Arizonā, ASV. Circle K atrodams vairāk nekā 20 valstīs dažādās pasaules daļās.

Jaunās Circle K degvielas uzpildes stacijas būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 tūkstošiem Circle K veikaliem un degvielas uzpildes stacijām, kurās tiek nodarbināti 100 000 aizrautīgu mazumtirdzniecības darbinieku.

Top komentāri

MM
M
Cirkulis?______ K.Aplis?
Zīmols
Z
Haritonova Trests top par Shell, Statoil par Circle. Tikai jāatceras, ka katra zīmola maiņa ir saistīta ar apgrozījumu, jo klientu loks mirst līdz ar veco zīmolu, un jāgaida vismaz 5 gadus, kamēr (ja kvalitāte atļauj) produkts arkal pulcē lielu mērķauditoriju. Ja pirmajā gadījumā autsaidera ielēkšana Shell vilcienā ir veiksmes stāsts, Statoil gadījumā Statoil vērtība tiek nomesta zemē.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas