Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vienotības Ētikas komisija rosina no partijas izslēgt VJO pārstāvi Egliņu

Vienotības Ētikas komisija pirmdien pieņēma lēmumu rosināt Jaunatnes organizācijas (VJO) pārstāvi Jāni Egliņu izslēgt no Vienotības.

Iepriekš Egliņš bija Vienotības Ētikas komisijas loceklis, bet vēlāk atkāpies no šī amata, jo "nespēj uzņemties kolektīvu atbildību par komisijas lēmumu aicināt valdei skatīt Jura Vidiņa izslēgšanu un par potenciāliem līdzīgiem komisijas lēmumiem nākotnē".

VJO Ētikas komisija uzskata, ka Egliņš nebūtu jāizslēdz no partijas. "Demokrātiskas organizācijas pamatvērtība ir iespēja brīvi kritizēt augstākstāvošos. Vēršanās pret šiem principiem, mūsuprāt, ir vērtējama negatīvi un var būtiski kaitēt organizācijas tēlam ilgtermiņā. Tomēr partija ir arī koleģiāls institūts, un visas domstarpības sākotnēji būtu jāpauž iekšējās diskusijās, atbilstoši partijas pieņemtajiem iekšējiem normatīviem," teikts VJO Ētikas komisijas lēmumā.

Egliņš aģentūrai LETA pauda - ja partijas valde lems izslēgt no Vienotības Vidiņu, tad viņš arī plāno izstāties no šī politiskā spēka. Jo šāds valdes lēmums, pēc Egliņa domām, būtu drošs apliecinājums tam, ka šī partija idejiski stāv ļoti tālu no tiem principiem, kurus viņš atbalstīja, iestājoties partijā Jaunais laiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas