Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atkārtoti uzsver iedzīvotāju pašu atbildību veiksmīgā cīņā ar Covid-19

Latvijā saslimušo skaits ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 joprojām aug mērenā tempā. Valstī strauji nekāpj arī mirušo iedzīvotāju skaits, kuriem konstatēta saslimšana ar Covid-19. Tomēr speciālisti uzsver – lai arī skaitļos Latvija izskatās samērā labi, tas nenozīmē, ka uzreiz būtu jāatceļ visi pašlaik ārkārtējā situācijā noteiktie ierobežojumi.

Top komentāri

dnj
d
COVID, feminisms un politkorektā sabiedrība. Feministes Spānijā iet gājienā par spīti COVIDam. despite COVID - tā tur bija rakstīts https://www.usnews.com/news/world/articles/2020-03-08/thousands-march-in-spain-on-womens-day-despite-coronavirus-fears?utm informācija jau bija Furbolistiem arī ir game zero - https://news.sky.com/story/coronavirus-champions-league-match-a-biological-bomb-that-infected-bergamo-experts-say-11963905?utm_ Latvijā arī iet 8.marta gājienā https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/sieviesu-dienas-solidaritates-gajiena-pievers-uzmanibu-vardarbibai.a350970/?utm Oficiāli noteikti ierobežojumu tad vēl nebija. Kas tur nav skaidrs. Futbola faniem februārī un feministēm martā tāds kovids - ta kas tas tāds! Mums vajag futbolu, mums vajag feminismu un Stambulas konvenciju! Padomāt, ka šoreiz varbūt nevajag - a priekš kam! Kas nav aizliegts, tas ir atļauts. Tāpat, kā tie ceļotāji, kas aizbrauca sen ieplānotos un apmaksātos ceļojumos.
dfdj
d
Afroamerikāņi to vīrusu dabū vairākhttps://foxbaltimore.com/news/coronavirus/rate-of-deaths-illness-among-black-residents-alarms-cities-04-06-2020?utm_ https://www.latimes.com/world-nation/story/2020-04-06/more-than-half-of-chicagos-coronavirus-cases-are-in-african-american-community-city-officials-say?utm_ "Although only 30% of the city is black, more than half of Chicago’s COVID-19 cases have hit African Americans, and 72% of the dead were black, Arwady said." Pirms 10 gadiem https://www.bauskasdzive.lv/forums/medicina/politkorektais-imundeficits-25695?utm https://www.reuters.com/article/us-aids-usa/1-in-5-gay-bisexual-men-in-u-s-cities-has-hiv-idUSTRE68M3H220100923?utm_ "The study found that 28 percent of gay black men infected with HIV, compared with 18 percent of Hispanic men and 16 percent of white men. Black men in the study were also least likely to be aware of their infection, with 59 percent unaware of their infection compared with 46 percent of Hispanic men and 26 pe
Ģirģensods
Ģ
iedzīvotāju pašu atbildība ir samaksāt nenormālus sodus par neskaidri definētiem, izplūdušiem it kā pārkāpumiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas