Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Braukšanas apstākļi apgrūtināti

Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināti un Uz autoceļiem veidojas apledojums, brauktuves apstrādā pret slīdi, informē Latvijas valsts ceļu Satiksmes informācijas centra dispečers Edmunds Bērziņš.

Vietām nedaudz snieg, gaisa temperatūra ir robežās no -3ºC līdz 0ºC.

Rīgas apkārtnē un Ventspils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Autoceļi sniegoti, veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Apšupes krustojums un posmā Saldus – Skrunda. Autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Autoceļi sniegoti, veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Pļaviņas, posmā Daugavpils – Paternieki, posmā Varakļāni – Terehova un posmā Grebņeva – Špoģi. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Līgatne un posmā Raunas pagrieziens – Veclaicene. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Murjāņi – Braslas tilts un posmā Stalbe - Valka. Veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Arī uz uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Veidojas apledojums, brauktuves apstrādā pret slīdi. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un veic bīstamo posmu pretslīdes apstrādi.

Autovadītājiem šajā laikā jābūt īpaši uzmanīgiem, jāizvēlas laika un ceļa apstākļiem atbilstošs braukšanas režīms un jāieplāno braucienam papildus laiks, kā arī jāņem vērā, ka laika apstākļu ietekmē autoceļa stāvoklis var strauji mainīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas