Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Briškens pārliecināts par amata saglabāšanu

Satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P) ir pārliecināts par amata saglabāšanu.

Komentējot opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) rosināto demisijas pieprasījumu, to pamatojot ar ministra nespēju uzņemoties atbildību un to noveļot uz citiem, kuru Saeima skatīs ceturtdien, Briškens intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" pauda pārliecību, ka amatu saglabās.

"Esmu pārliecināts, jo koalīcijas partneri, mani partijas biedri, neskaitāmas nozares sadarbības organizācijas ļoti labi apzinās, kādu mantojumu esmu saņēmis. Domāju, ka novērtē arī to, ka es neesmu izvairījies par šīm problēmām runāt," teica satiksmes ministrs.

Briškens arī sacīja, ka būs Saeimā, kad tiks lemts par viņa demisiju, lai informētu par mantojumā saņemto, kā arī, lai iezīmētu aktuālo situāciju daudzās jomās, tostarp situāciju dzelzceļa projektā "Rail Baltica", situāciju ar Čehijas uzņēmumā "Škoda Vagonka" ražotajiem vilcieniem, kā arī lielajām finanšu neapguvēm satiksmes resorā un ceļu satiksmes drošības situāciju. 

"Domāju, ka šajā brīdī mēs jau visi ļoti labi apzināmies, ka satiksmes nozarē ir daudz ugunsgrēku un šobrīd svarīgākais ir mobilizēties kopīgam darbam, lai šos izaicinājumus pārvarētu," teica ministrs.

Briškens arī minēja, ka satiksmes nozare līdz šim ir bijusi atstāta pašplūsmā. 

Jau vēstīts, ka Saeima ceturtdien lems par neuzticības izteikšanu satiksmes ministram. Opozīcijā esošā NA rosina demisijas pieprasījumu Briškenam, to pamatojot ar ministra nespēju uzņemties atbildību par nozares vadību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas