Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Brīvdienās un nākamajā nedēļā sniegu vēl nesola

Brīvdienās un arī nākamajā darba nedēļā sniegs vēl nav gaidāms, taču laika apstākļi joprojām būs mainīgi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Ciklons, kas noteica laika apstākļus aizvadītajā darba nedēļā, sestdien pamazām zaudēs savu nozīmi, tomēr tam no rietumiem sekos nākamie, līdzi nesot arī savas lietus mākoņu zonas. Brīvdienās gan tie vēl nebūs ļoti aktīvi cikloni - vēji būs lēni, nokrišņu daudzums būs neliels līdz mērens, starp mākoņiem uzspīdēs arī saule, bet naktīs, debesīm skaidrojoties, veidosies arī migla.

Naktī uz sestdienu atsevišķos rajonos termometra stabiņš noslīdēs zem 0 grādu atzīmes, svētdienas nakts gan jau būs par trīs līdz četriem grādiem siltāka, bet dienas laikā maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no plus 7 līdz plus 12 grādiem.

Būtiskas laika apstākļu izmaiņas nav gaidāmas arī pirmdien, bet otrdien un trešdien Latviju no rietumiem šķērsos jauns un aktīvs ciklons, kas nesīs bagātīgus lietus mākoņus, kā arī vētras spēka vēju. Ja dienas laikā gaisa temperatūra būs līdzīga kā iepriekšējās dienās, vien par vienu līdz diviem grādiem augstāka, un vairāk to sajutīs Vidzemes un Latgales iedzīvotāji, tad naktis gan kļūs ievērojami siltākas - minimālā temperatūra tiek prognozēta plus 5, plus 10 grādu robežās.

Nākamās nedēļas izskaņā virs Baltijas jūras reģiona pastiprināsies anticiklons no ziemeļiem - tas liecina par to, ka nokrišņi pakāpeniski mitēsies, bet gaisa temperatūra atkal pazemināsies, sevišķi nakts stundās, kad vietām atkal piesals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas