Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Brīvdienās vēl gaidāms stiprs sals, bet nākamnedēļ sāksies atkusnis

Vēl šajās brīvdienās Latvijā, vairāk valsts austrumos, gaidāms stiprs sals, bet nākamnedēļ jau lielā daļā teritorijas tiek prognozēts atkusnis, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Šodien priekšpusdienā Vidzemē un Latgalē gaisa temperatūra būs ap mīnus 17 grādiem un nedaudz tā paaugstināsies dienas laikā, tomēr uz vakaru atkal kļūs aukstāks. Tikmēr Kurzemē dienas laikā sals būs mīnus 3, mīnus 6 grādu robežās, centrālajos rajonos - ap mīnus 7, mīnus 10 grādiem. Naktī uz svētdienu, 24.janvāri, gaisa temperatūra Vidzemē un Latgalē noslīdēs līdz mīnus 18 grādu atzīmei, tikmēr rietumu daļā tā nebūs zemāka par mīnus 8 grādiem, savukārt centrālajos rajonos tā būs ap mīnus 10, mīnus 12 grādiem.

Svētdien dienas pirmajā daļā gaisa temperatūra būs par kādu grādu augstāka nekā dienu iepriekš, tomēr austrumos joprojām gaidāms mīnus 14, mīnus 16 grādu sals. Uz dienas otro pusi temperatūra paaugstināsies, savukārt Kurzemē jau tiek prognozēts atkusnis - gaisa temperatūra vakarā paaugstināsies līdz plus 2 grādu atzīmei. Jaunnedēļ, sākot no rietumiem, atkusnis sāks pārņemt arvien lielāku valsts teritoriju - pirmdien, 25.janvārī, sals vairs gaidāms Vidzemē un Latgalē, kamēr Kurzemē un Zemgalē un ap Rīgu būs pozitīva gaisa temperatūra.

Prognozes liecina, ka turpmākās dienas atkusnis pamazām pārņems arvien lielāku valsts teritoriju un uz nedēļas otro pusi tas gaidāms teju visā valsts teritorijā. Savukārt vietās, kur vēl gaisa temperatūra būs negatīva, tā būs minimāli zem 0 grādu atzīmes. Nedēļas beigās pozitīva gaisa temperatūra tiek prognozēta ne vien dienas, bet arī nakts laikā. Nākamās nedēļas laikā ir gaidāmi arī nokrišņi, kas atsevišķas dienas šķērsos valsts teritoriju. Tāpat ir gaidāma arī vēja pastiprināšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas