Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Centrāltirgus reklamēsies par 32 000 eiro

Pašvaldības AS Rīgas Centrāltirgus izsludinājusi iepirkuma konkursu par Centrāltirgus reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanu laikrakstos, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija. 

Līgumcena par pakalpojuma nodrošināšanu līdz gada beigām tiek plānota 32 000 eiro apjomā. Iepirkums sadalīts trīs lotēs. 

Par reklāmas laukumu, reklāmas laukumu maketa izstrādi, reklāmas izvietošanu un informatīvās publicitātes nodrošināšanu latviešu valodā iznākošā laikrakstā un laikraksta ziņu portālā, kura auditorija ir lauki un citas pilsētas, plānots izlietot līdz 10 000 eiro. 

Par reklāmas un informatīvo materiālu publicēšanu pielikumā, veltītam veselīgam dzīvesveidam un uzturam, ēst gatavošanai, kā arī izklaides iespējām un pasākumiem latviešu valodā iznākošā laikrakstā, tā pielikumos un laikraksta ziņu portālā paredzēti 9000 eiro. 

Savukārt reklāmas materiāliem krievu valodā iznākošā laikrakstā paredzēts tērēt 13 000 eiro.

Iepirkumā paredzēts, ka pašam laikrakstam būs jānodrošina materiālu teksta sagatavošana, materiālu noformēšanai nepieciešamo fotogrāfiju uzņemšana, kā arī nepieciešamie korektūras un maketēšanas darbi.

Saņemt iepirkuma procedūras dokumentus un iesniegt piedāvājumus vai pieteikumus iepirkuma konkursam var līdz 24.marta plkst.14 Nēģu ielā 7. 

Kā liecina aģentūras LETA arhīva informācija, Rīgas Centrāltirgus pērn noslēdzis vairākus reklāmas līgumus par tirgus popularizēšanu medijos kopumā par gandrīz 85 000 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas