Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 12 cietušie un viens bojāgājušais

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 12 cilvēki, bet viena persona gājusi bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 209 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 11 bijuši arī cietušie. Dažādas traumas avāriju rezultātā guvuši kopumā 12 cilvēki, tostarp četri gājēji.

Vakar plkst.16.45 Madonas novadā, Praulienas pagastā, pa vietējās nozīmes ceļu Trākši-Dobsalas trešajā kilometrā, vīrietis, vadot traktoru, nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja traktora vadītājs. Policijā sākts kriminālprocess.

Par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 346 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem katrs ceturtais bija par pārāk ātru braukšanu.

Vēl uz Latvijas ceļiem vakar pieķerti četri dzērājšoferi, turklāt trīs no viņiem braukuši tik stiprā dzērumā, ka tikuši pie kriminālprocesa un vai nu soda transportlīdzekļa konfiscēšanas, vai transportlīdzekļa vērtības piedzīšanas veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas