Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Daudzviet sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu; austrumos brīdina par atkalu

Šorīt Latvijā daudzviet autoceļi ir sniegoti un apledo, apgrūtinot braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VSIA Latvijas Valsts ceļi.

Sniegotie un slidenoie ceļa posmi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 116 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz Tallinas šosejas (A1) no Tūjas krustojuma līdz Ainažiem, Vidzemes šosejas (A2) no Vangažiem līdz Veclaicenei, Valmieras šosejas (A3) visa maršruta garumā, Rīgas apvedceļa (Salaspils-Babīte) (A5) visa maršruta garumā, Daugavpils šosejas (A6) no Saulkalnes līdz Nīcgalei, Bauskas šosejas (A7) no Rīgas līdz Dimzukalnam, Jelgavas šosejas (A8) visa maršruta garumā, Liepājas šosejas (A9) no Rīgas līdz Blīdenei un no Kalvenes līdz Grobiņai, Ventspils šosejas (A10) no Rīgas līdz Strazdei, autoceļa Liepāja-Lietuvas robeža (Rucava) (A11) visa maršruta garumā, autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža (Terehova) (A12) visa maršruta garumā, autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) no Grebņevas līdz Spoģiem, Rēzeknes apvedceļa (A15) visa maršruta garumā, kā arī reģionālā autoceļa Tīnūži-Koknese (P80) visa maršruta garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Bauskas, Daugavpils, Krāslavas, Kuldīgas, Saldus, Talsu un Ventspils apkārtni.

Autovadītāji aicināti būt piesardzīgiem un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, ieplānojot papildu laiku ceļam.

Kā ziņots, Latvijas austrumos rīta pusē gaidāma atkala, brīdina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Austrumu reģionā turpināsies sasalstošs lietus - atkala, kas uz uz ceļiem un citām virsmām veidos stipru apledojumu.

Minētā iemesla dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums un iedzīvotājiem jārēķinās, ka atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes. Iedzīvotājiem jābūt uzmanīgiem gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas