Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Diennakts laikā reģistrēti septiņi jauni Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1763 Covid-19 testi un reģistrēti septiņi jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Līdz ar to diennaktī reģistrētais Covid-19 gadījumu skaita pieaugums ir lielākais kopš jūnija sākuma. Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, saskaņā ar SPKC datiem 2.jūnijā tika atklāti astoņi jauni Covid-19 gadījumi, bet pēc tam nevienā diennaktī netika atklāts vairāk par sešiem Covid-19 gadījumiem.

Līdz šim Latvijā kopumā veikts 160 281 Covid-19 izmeklējums, saslimušas 1134 personas, bet 30 mirušas.

Savukārt līdz šodienai atveseļojušies 1008 cilvēki, kas ir par astoņiem vairāk, nekā 4.jūlijā, liecina jaunākie SPKC dati.

 

No pagājušajā diennaktī reģistrētajiem septiņiem jaunajiem Covid-19 gadījumiem četri bijuši Rīgā, bet divi Liepājā. Vēl viens sasirgušais varētu būt konstatēts kādā no novadiem, kuros kopējais inficēto skaits nepārsniedz piecus gadījumus.

No astoņiem atlabušajiem četri ir reģistrēti Priekuļu novadā, viens Rīgā, bet pārējie - novados, kuros ar Covid-19 inficēto skaits nepārsniedz piecus gadījumus.

Dati liecina, ka Rīgā aktīvo ar Covid-19 inficēto skaits pieaudzis līdz 40, bet Priekuļu novadā samazinājies līdz septiņiem gadījumiem.

Kā liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija, pēdējās diennakts laikā neviens Covid-19 pacients nav stacionēts, bet stacionāros aizvien ārstējas pieci Covid-19 pacienti, no kuriem četri pacienti ar vidēji smagu, bet viens pacients ar smagu slimības gaitu.

Kopumā līdz šim no stacionāra izrakstīts 181 pacients, tostarp gan tādi, kuri atveseļojušies, gan tādi, kuri miruši, liecina NVD apkopotie dati.

Pievienota 5.-7.rindkopa un otrā infografika

 

 

Top komentāri

Markus Tvaiks
M
Šķiet runas, ka Latvijā Covid 19 ir uzvarēts ir stipri pārspīlētas.
Kurts
K
Katrs 256 ir bijis ar pozitīvu covidu... Skatīsimies, kā būs rīt un parīt.
Personiski
P
es tam neticu. paziņot var visu ko. Itālijā izvērties skandāls, jo daudzi miruši no citām kaitēm, nevis Covid-19, kā oficiāli uzrādīts. Demagogi domā, ka visus iebildumus var nolamāt par "sazvērestības teorijām", tad var nesodīti melot tālāk. Bēdīgi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas