Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Eiropas Parlamenta devītajā sasaukumā, kas darbu sāka šonedēļ, deputāti pārstāv 28 valstis un 190 partiju. Šoreiz ir īpaši daudz jauno deputātu – 61%. Latviju pārstāv astoņi deputāti, puse no viņiem ievēlēti pirmo reizi

Eiroparlamentārieši lēnām iekārtojas

Eiropas Parlamenta (EP) devītajā sasaukumā ir jaunu deputātu rekordskaits – 61%. Latviju EP pārstāv astoņi deputāti, un četri no viņiem – Ivars Ījabs (A/P), Dace Melbārde (NA), Andris Ameriks un Nils Ušakovs (abi Saskaņa) – ievēlēti pirmo reizi, savukārt Sandra Kalniete, Inese Vaidere (abas JV), Roberts Zīle (NA) un Tatjana Ždanoka (LKS) EP darbojas jau vairākus sasaukumus.

Top komentāri

Pareizāk ....
P
Tiek apgūta jaunā SILE.
hmmm
h
Runā, ka tad kad formēja komisijas, Ušakovs & Ameriks nekavējoties interesējas - iepirkumu komisija, kur ir iepirkumu komisija!?
Ruta
R
Tiesi ta, EP iekartojas, jo siem kretiniem galvenais ir erti iekartoties un sanemt lielas algas + vel lielakas privlegijas. Ka vispar var EP atrasties tada idiotene, komunistiska prostituta, partiju prostituta Vaidere, kura ir stulba, aprobezota, veca Kapec viena politisko partiju mauka Vaidere, kura Latvijai ir bistamaka par Zdanoku, Usakovu, var netrauceti piedalities EP velesanas?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas