Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Februārī benzīna cena samazinājusies par diviem centiem

Kopš februāra sākuma Statoil degvielas uzpildes stacijās benzīna cena samazinājusies par diviem centiem litrā, savukārt dīzeļdegvielai cena nav mainījusies, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Vidējās cenas Statoil tīklā benzīnam ir 1,024 eiro litrā un dīzeļdegvielai 0,894 eiro litrā. Atsevišķās stacijās benzīna cenas sasniedz pat 0,984 eiro litrā savukārt, dīzeļdegviela - 0,864 eiro litrā.

Līdzīga tendence ir arī citās Latvijas degvielas stacijās. Piemēram, Lukoil litrs 95.markas benzīna vidēji maksā 1,016, savukārt dīzeļdegviela - 0,886 eiro, savukārt Virši-A stacijās 95.markas benzīns maksā - 0,964, bet dīzeļdegviela - 0,837, liecina LETA degvielas apskats.

Kā ziņots, naftas cenas pasaules tirgū otrdien piedzīvojušas kritumu saistībā ar Saūda Arābijas pausto pretestību naftas ieguves apjoma samazināšanai, lai samazinātu pārmērīgās enerģijas piegādes pasaulē.

ASV vieglās jēlnaftas West Texas Intermediate (WTI) cena aprīļa piegādēm otrdien tirdzniecības sesijas noslēgumā samazinājusies par 1,52 dolāriem - līdz 31,87 dolāriem (28,96 eiro) par barelu.

Savukārt Londonas Brent jēlnaftas cena tirdzniecību noslēdza ar kritumu par 1,42 dolāriem - līdz 33,27 dolāriem (30,23 eiro) par barelu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas