Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Valsts prezidenta pilī godinātas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas medmāsas

Rietumu Bankas labdarības fonda un laikraksta Diena veidotajā akcijā Meklējam sirdsmāsiņu noskaidrotas 20 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas medmāsas, kuras Valsts prezidenta pilī, klātesot Valsts prezidentam Egilam Levitam un Valsts prezidenta kundzei, Meklējam sirsmāsiņu akcijas patronesei Andrai Levitei, saņēma pateicību un atzinību par izcili veikto darbu.

Piektdien, 31. janvārī, notika akcijas Meklējam sirdsmāsiņu noslēguma ceremonija pie Valsts prezidenta Egila Levita un viņa kundzes Rīgas pilī, kurā tika godinātas sirsnīgākās, atsaucīgākās un profesionālākās medmāsas. Akcijas rezultātā 20 medmāsas saņēma goda rakstus, kā arī tiks apbalvotas ar Rietumu Bankas labdarības fonda prēmijām 1000 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Par 2019.gada sirdsmāsiņām, aptaujājot pacientus un pacientu tuviniekus, noteiktas - Ilona Kokoreviča, Svetlana Prokopišķo, Indra Lagūna, Ieva Zariņa, Ieva Leimane, Ritma Gūtmane, Lāsma Gūtmane, Madara Blumberga, Jūlija Japiņa, Gunita Reinsone, Sofja Tomasi, Vladlena Voicehoviča, Ieva Brante, Agnese Ivanova, Elīna Bašinska, Sinda Leonoviča, Inita Vīksniņa, Olita Krēsliņa, Aļona Kuzikova un Ludmila Vilka.

Akcija tika atklāta 12.novembrī, savukārt nobalsot ikviens varēja līdz 31.decembrim, aizpildot anketu drukātā veidā Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, vai arī iesniedzot anketu elektroniski. Kopumā tika saņemti 2816 pieteikumi, kurus apkopot arī tika noteiktas tās 20 medmāsas, kas šogad tika godinātas. Akcijas mērķis ir pievērst uzmanību medmāsu darbam, veicināt māsu profesijas prestižu un pateikties šīs profesijas pārstāvjiem par pašaizliedzīgo un rūpīgo darbu, ko viņas ikdienā veic un kas ir ārkārtīgi nozīmīgs ikvienam pacientam.

Vairāk par akciju un tās gaitu, aicinām iepazīties www.diena.lv/sirdsmasina.

Top komentāri

Jānis
J
Levits, parakstot budžeta likumu paketi, nogrieza algu pielikumu medmāsām acis nepamirkšķinot, bet tagad godina mūslaiku verdzenes. Drūma divkosība. :(
Izsludināja prettiesisku likumu
I
Valsts prezidents savā pilī parakstīja prettiesiskā veidā piueņemtu budžeta likumu, kas cūciski "uzmeta" visu Latvijas slimnīcu medmāsas
ebrejists
e
Levita klātbūtne jebkurā pasākumā ir apkaunojums tai sabiedrībai
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas