Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Glābēji aicina neaizmirst par drošību un nekāpt uz ūdenstilpju ledus

Neraugoties uz laikapstākļiem, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un nekāpt uz ūdenstilpju ledus, kā arī ievērot laikapstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Dienestā atgādina - lai gan daudzviet uz ūdenstilpēm ir izveidojusies ledus kārta, tā ne vienmēr ir spējīga izturēt cilvēka svaru. Arī sniegs var radīt mānīgu priekšstatu par ledus biezumu. VUGD aicina cilvēkus nekāpt uz ledus un mudina vecākus šos jautājumus pārrunāt ar bērniem.

Tāpat glābēji aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu, jo uz ceļiem veidojas apledojums.

Kā ziņots, aizvadītajā diennakti VUGD saņēmis 44 izsaukumus, no kuriem deviņi bijuši uz ugunsgrēkiem, 24 saistīti ar glābšanas darbiem, bet 11 - maldinājumi.

 

Top komentāri

TrollisJT
T
Es domāju... nu cik debilam ir jābūt, lai maldinātu ugunsdzēsējus? Varbūt novērsties uz mirkli no baisajiem Krievijas draudiem un izķert vienreiz šos vietējos dauņus, kas dara reālas nelietības?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas