Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Intensīvu bedrīšu remontu plānots sākt aprīļa vidū

Aprīļa vidū plāno sākt intensīvu ceļu bedrīšu remontu, tiklīdz iestāsies stabili pozitīva gaisa temperatūra un ceļu konstrukcija būs apžuvusi, lai līdz vasarai tiktu salaboti segumu defekti valsts galvenajos un lielākajā daļā reģionālo autoceļu,  informē Latvijas valsts ceļu (LVC) Satiksmes informācijas centrs.

LVC atzīst, ka pašlaik, iestājoties laika apstākļiem, kad sals bieži mijas ar atkusni un ir mitrs, ceļu segumi paātrināti nolietojas un tajos veidojas bedres. Tas īpaši attiecas uz sliktā tehniskā stāvoklī esošajiem segumiem, kuru īpatsvars asfaltēto valsts autoceļu tīklā ir aptuveni 30%.

"Šādos laika apstākļos tehnoloģiski ir iespējams labot tikai atsevišķas satiksmei bīstamas jeb tā saucamās avārijas bedres primārās nozīmes maršrutos. Citviet bedrainie ceļu posmi tiek apzīmēti ar brīdinājuma ceļazīmēm Nelīdzens ceļš, un vajadzības gadījumā tiek ieviesti arī ātruma ierobežojumi," norāda uzņēmuma pārstāvji.

LVC aicina autovadītājus pievērst īpašu uzmanību bedraino ceļu posmu apzīmējumam un pastiprināti ievērot drošas braukšanas principus sliktas redzamības apstākļos un uz slapjiem segumiem, kad brauktuves defekti mēdz būt nemanāmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas