Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Juraša ienākumi pērn sasnieguši 105 tūkstošus eiro

Saeimas deputāts Juris Jurašs (JKP) pērn pārdevis nekustamo īpašumu un samazinājis parādsaistības, liecina Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā pieejamā amatpersonas deklarācija.

2019.gadā Jurašs par 49 900 eiro pārdevis nekustamo īpašumu. Kā liecina Juraša deklarācija par 2018.gadu, viņam iepriekš piederējis dzīvoklis Rīgā, taču pērnā gada deklarācijā šis dzīvoklis vairs nav ierakstīts viņa īpašumā.

Deputāta ienākumi pērn sasniedza 105 299,73 eiro, nepilnu pusi no šīs summas veidojot ienākumiem no iepriekš minētā darījuma. Jurašs guvis ienākumus par darbu Saeimā, kā arī par Tieslietu ministrijas parlamentārā sekretāra pienākumu pildīšanu. Izdienas pensijā Jurašs saņēmis 11 583,24 eiro, kā arī vēl 2360 eiro saņemti par saimniecisko un komercdarbību.

2018.gadā Juraša ienākumi sasniedza 66 179,38 eiro.

Politiķa īpašumā ir 2014.gada izlaiduma vieglais automobilis Subaru Legacy. Vēl 2018.gadā Juraša īpašumā bija arī 1974.gada izlaiduma transportlīdzeklis VAZ 2103, kas pērnā gada deklarācijā vairs nav ierakstīts.

Pagājušajā gadā Jurašs samazinājis savas parādsaistības, tām sasniedzot 78 218,37 Šveices frankus (74 226,5 eiro), gada laikā tām sarūkot par aptuveni 4600 Šveices frankiem.

Top komentāri

jānis
j
Nu, re cik žiperīgi mums cilvēki, sevišķi ar Saeimu un MK saistītie! Virziens pareizs, jo citur jau godīgi nopelnīt nav iespējāms.
Nav slikti. Tiešām nav slikti
N
politiķa ienākumi Latvijā ļoti stipri atšķiras no parastā cilvēka ienākumiem. Tāpēc nebrīnos, ka administratīvie sodi iet uz augšu nenormālā ātrumā.
Moinzz
M
Šis ir tas bandīts no cūku režīma jumta bandas?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas