Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kariņš Baltkrievijā tiksies ar Lukašenko

Nākamnedēļ, 16.janvārī, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) darba vizītē apmeklēs Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku, kur plānots tikties ar šīs valsts galvu Aleksandru Lukašenko, aģentūru LETA informēja premjera pārstāvji.

Vizītes laikā Baltkrievijā premjerministram plānota tikšanās ar valsts augstākajām amatpersonām, kā arī dalība sanāksmē par pasaules hokeja čempionāta organizēšanu 2021.gadā. 

"Latvija ir ieinteresēta labu kaimiņattiecību uzturēšanā un ciešākā ekonomiskā sadarbībā ar Baltkrieviju. Latvijas un Baltkrievijas kopīgi organizētais pasaules hokeja čempionāts 2021.gadā ir laba iespēja nostiprināt abu valstu attiecības," pauda Kariņš.

Vizītes laikā Ministru prezidents tiksies ar Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko un premjerministru Sergeju Rumasu, lai pārrunātu abu valstu sadarbību, tostarp vides aizsardzības un transporta un loģistikas jomās, kā arī apspriedīs aktuālo situāciju reģionā.

Sanāksmē par pasaules hokeja čempionāta organizēšanu 2021.gadā iecerēts pārrunāt aktualitātes par sagatavošanās gaitu čempionātam.

Top komentāri

Hmm
H
Labi, ka Aleksandram Grigorjevičam atradīsies laiks satikties ar šo dīvaini. Kariņš to var uzskatīt par lielu pretīmnākšanu.
solon
s
Kariņa vietā mēs - nodokļu maksātāji samaksājām tiesas piespriestos 7000 Latu A. Lembergam (Grīnberga lietā). Lembergs piedāvāja vienkārši atvainoties, bet nē - redz Krišjānītis ir par lepnu lai atzītu savu kļūdu. Bezatbildīgs parazīts ir Krišjānis Kariņš! Baltkrievijā viņš nekā līdzīgu neuzdrošinātos izspēlēt - Lukašenko šo parazītu uz mūžu norīkotu par apkopēju MK! Un pareizi darītu! Žēl, ka Latvijā šādi tipi drīkst veiksmīgi turpināt parazitēt!
Robis
R
neesmu osvoboditels, bet nekādus kalnus jau tie ''jaunie spēki'' Kariņa vadībā nav gāzuši....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas