Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

KNAB sāk pārbaudi par deputāta Potapkina vizināšanos ar apbedīšanas biroja auto

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) otrdien ir sācis pārbaudi par Saeimas deputāta Sergeja Potapkina (SC) rīcību, vizinoties ar apbedīšanas birojam piederošu luksusauto.

Kā aģentūrai LETA sacīja KNAB preses pārstāvis Andris Vitenburgs, pārbaude sākta, pamatojoties uz publiskoto informāciju, un tajā izvērtēs amatpersonas rīcības atbilstību likuma par interešu konfliktu novēršanu valsts amatpersonu darbībā prasībām.

Par Potapkina vizināšanos ar Audi Q7 džipu šonedēļ rakstīja portāls pietiek.com. Kā novērojuši portāla darbinieki, pie Saeimas nama neilgi pirms parlamenta vasaras brīvdienām bija redzams milzīgs balts Audi Q7 markas džips, kura vējstiklā bija redzama Potapkinam izsniegta caurlaide. Balto džipu līzingā iegādājusies SIA Apbedīšanas nams-krematorija Paradisus.

Šī firma piederot uzņēmējam Sergejam Pizānam, kuru deputāts dēvē par senu draugu. Abi portālam apgalvojuši, ka starp viņiem nav finansiālu darījumu un auto Potapkina rīcībā nodots pa draugam. "Man patīk mašīnas, es tās mainu, jo, paldies Dievam, man ir draugi, kas dod lietot," sacījis deputāts Potapkins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas