Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Kots: LTV ģenerāldirektora krēsls ir šūpuļkrēsls

Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektora krēsls ir gluži kā šūpuļkrēsls, tā ceturtdien Latvijas Radio raidījumā Krustpunktā izteicās LTV vadītājs Edgars Kots.

Uz jautājumu, cik stabils viņš jūtas savā amatā pēc tam, kad ceturtdien tika ievēlēti pieci Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļi, E.Kots izteicās: "Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora krēsls vispār ir šūpuļkrēsls. Nepārtraukti kāds patīkami šūpina, kāds nepatīkami šūpina, bet tas visu laiku tiek šūpināts." 

E.Kots pauda pārliecību, ka gadījumā, ja nākotnē arī zaudētu amatu, bez darba noteikti nepalikšot: "Kas skar mani, esmu pārliecināts, ka esmu pietiekami pieredzes bagāts un man nav nekādu problēmu darba tirgū atrast darbu."

Runājot par ceturtdien ievēlētajiem NEPLP locekļiem, E.Kots pauda cerību, ka "tiks izvērtēts gan televīzijas, gan radio darbs, jo, lai jaunā padome varētu strādāt un attīstīt dažādus mērķus, ir jāiepazīstas ar to, kas ir izdarīts un jāizvērtē, kas ir labs un slikts izdarīts". 

"Kad šī vērtēšana notiks, kad šī savstarpējā komunikācija notiks, tad arī varēs vairāk atbildēt. Man vienīgi šķiet, ka esošie kandidāti kandidējot uz konkrēto amatu tā izteikti nav atnākuši uz Latvijas Televīziju un nav iepazinušies ar esošo situāciju. Tad, kad tiek izteikts viedoklis, ka tūliņ kaut kas strauji jāmaina, es gribu teikt - nesteidzieties, jo nav nekāda problēmu kaut kādā laika posmā iepazīties ar situāciju un tad izdarīt ļoti pragmatiskus secinājumus," teica E.Kots. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas