Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijā marta otrajā nedēļā 95.markas benzīna vidējā cena pieaugusi par 11,4%

Latvijā marta otrajā nedēļā 95.markas benzīna vidējā cena, salīdzinot ar nedēļu iepriekš, pieaugusi par 11,4%, bet dīzeļdegvielas vidējā cena kāpusi par 13,3%, liecina Eiropas Komisijas (EK) apkopotie dati.

EK ik nedēļu apkopo dalībvalstu datus par vidējām degvielas cenām. Komisijas dati liecina, ka pēdējā laikā katru nedēļu tiek uzstādīti jauni rekordi.

Šonedēļ publiskotā EK informācija par iepriekšējo nedēļu liecina, ka Latvijā litrs 95.markas benzīns nedēļā no 8. līdz 14.martam maksāja vidēji 1,881 eiro par litru. Nedēļu iepriekš vidējā 95.markas benzīna cena bija 1,689 eiro par litru, bet vēl nedēļu iepriekš 1,601 eiro par litru.

Tāpat pēdējās nedēļās viens pēc otra tiek pārspēti nedēļas vidējās dīzeļdegvielas cenas rekordi. Pagājušā nedēļā vidējā dīzeļdegvielas cena sasniedza 1,817 eiro par litru. Marta pirmajā nedēļā dīzeļdegviela maksāja 1,603 eiro litrā, bet vēl nedēļu iepriekš tā bija 1,476 eiro par litru.

Pirms šā gada februāra augstākā auto dīzeļdegvielas vidējā cena tika sasniegta 2012.gada marta vidū, kad litrs dīzeļdegvielas atbilstoši tā brīža lata kursam pret eiro maksāja vidēji 1,416 eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas