Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Latvijas pasākumu nozarē plaša izvēle biļešu tirdzniecībā

Latvijā darbojas vairākas biļešu tirdzniecības sistēmas, katrs pasākumu rīkotājs var izvēlēties sev atbilstošāko. Lūk, ieskats četrās sistēmās, kuras sadarbojas ar Latvijas Pasākumu forumu.

Nesen darbību Latvijā uzsākusi biļešu sistēma Aula. Sistēma lepojas ar to, ka biļešu pārdošanas veidni iespējams ievietot organizatora mājas lapā. Aulas sistēmā organizators patstāvīgi var pievienot pasākumus un strādāt ar sistēmu kā ārpakalpojumu. Izveidot savu personalizēto biļešu izskatu, pievienot neskaitāmus pārdošanas kanālus un aktivitātes sociālajos medijos, sava pasākuma popularizēšanai un biļešu pirkšanai. Sistēma piedāvā arī sadarbību ar Latvijas lielākajiem radio un interneta medijiem. 

Bezrindas.lv pasākumu organizatoriem nodrošina pilnīgu kontroli par viņu pasākumu datiem, kas ietver pasākumu publicēšanu, rediģēšanu, cenu izmaiņu veikšanu, atskaišu veidošanu u.c. iespējas. Bezrindas.lv biļešu kontrolei piedāvā profesionālas biļešu skenēšanas lietotnes Apple un Android viedtelefoniem. Viens no jaunumiem Bezrindas.lv piedāvājumā ir uz datiem balstītu mārketinga kampaņu organizēšana sociālajos tīklos sadarbībā ar Inspired mārketinga aģentūras grupas uzņēmumiem.

Biļešu Serviss ir viens no vadošajiem biļešu izplatīšanas uzņēmumiem Latvijā teju 20 gadus. Pēdējo gadu laikā aktīvi strādājot tieši ar pircēja izpēti, tiek piedāvātas aizvien jaunas reklāmas iespējas biļešu pārdošanas apjomu palielināšanai. Sadarbībā ar Biļešu Servisu mārketinga aktivitātes būs ievērojami efektīvākas, ņemot vērā sasniedzamo auditorijas apmēru - vidēji 700 000 mājas lapas skatījumu mēnesī, 41 000 sekotāju Facebook, 6395 Twitter un 2532 Instagram.

eKase.lv ir daudzfunkcionāla tiešsaistes tirdzniecības platforma, kas piedāvā ne tikai koncertu, pasākumu un konferenču biļešu tirdzniecību, bet arī mūzikas un suvenīru tirdzniecību, kā arī iespēju veikt pasākumu dalībnieku reģistrāciju un saziņu pirms vai pēc pasākuma. eKase.lv  apkalpo Latvijā visvairāk apmeklēto mākslinieku koncertus - grupas Prāta Vētra, Musiqq, Donu un citus, līdz ar to spēj nodrošināt augstas kvalitātes servisu un jaunākās tehnoloģijas biļešu kontrolē un biļešu tirdzniecībā. Sekojot biļešu tirdzniecības tendencēm pasaulē, eKase.lv vienīgā Latvijā piedāvā pakalpojumu eKase+, kas ir ērta un droša vide biļešu otrreizējai tirdzniecībai.

Latvijas Pasākumu Ekspo biļetes iespējams iegādāties labākajās Latvijas biļešu sistēmās, klikšķinot šeit.

Pasākumu Ekspo ir vienīgā pasākumu nozares izstāde – platforma pasākumu nozares piegādātājiem, kas notiks 1. un 2. oktobrī Hanzas peronā Rīgā. Pasākumu Ekspo laikā nozares profesionāļi un interesenti var iegūt informāciju par nozares aktualitātēm, savukārt nozares uzņēmumi un piegādātāji var iepazīstināt auditoriju ar jaunumiem, demonstrēt savu aprīkojumu un stāstīt par pakalpojumiem un plānotajiem pasākumiem. Pasākumu Ekspo notiek kopā ar Latvijas Pasākumu foruma rudens sesiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas