Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Marta pēdējās dienās vietām snigs

Svētdien Latviju sasniegs arktiskais gaiss, vietām snigs, savukārt no 1.aprīļa kļūs nedaudz siltāks, prognozē sinoptiķi.

Sestdien, saglabājoties saulainam laikam un lēnam vējam, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +7..+11 grādiem piekrastē un +12..+16 grādiem pārējā valstī.

Svētdien no ziemeļrietumiem Latviju šķērsos aukstā atmosfēras fronte, gaidāmi nelieli īslaicīgi nokrišņi un brāzmains ziemeļu vējš. Gaisa temperatūra svētdienas pēcpusdienā būs vien 0..+5 grādi.

Pirmdien un otrdien vietām uzsnigs, laiks būs auksts, gaisa temperatūra naktīs vietām ap -10 grādiem un dienās nekļūs siltāks par +2..+7 grādiem.

No trešdienas, 1.aprīļa, Latvijā ieplūdīs siltāks un mitrāks gaiss, dažbrīd gaidāmi nelieli nokrišņi un brāzmains vējš. Nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra naktīs pārsvarā būs -3..+5 grādi, pēcpusdienās gaiss iesils līdz +6..+11 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas