Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Maxima veikalos par 15% pieaudzis pieprasījums pēc veģetāriešu un vegānu produktiem

Kopš gada sākuma, kad lielākajos Maxima Latvija veikalos tika izveidoti speciāli plaukti ar veģetāriešu un vegānu pārtikas produktiem, pieprasījums pēc šiem produktiem pieaudzis par aptuveni 15%. Līdz ar to uzņēmums paplašinājis gan sortimentu, gan veikalu skaitu, kuros pieejami šie produkti, portālu Diena.lv informēja veikalu tīkla pārstāve Zane Udrase.

Līdz šim veģetāriešu un vegānu īpašie pārtikas produktu plaukti bija izveidoti Maxima Latvija veikalos Rīgā, K.Ulmaņa gatvē 88a un Slokas 115, bet šobrīd šāda veida plaukti ar produktiem pieejami arī veikalos Rīgas centrā – Pulkveža Brieža ielā 7, Ģertrūdes ielā 33/35 un Matīsa ielā 23. Tāpat šie pārtikas produkti veģetāriešiem un vegāniem pieejami internetveikalā e-maxima.lv

“Ja gada sākumā populārākie produkti šajā kategorijā bija kviešu nageti, sojas deserti ar vīģēm vai zemenēm un ķirbju sēklu krēms, tad tagad pēdējās nedēļās stabilu pirmo vietu pēc pārdošanas apjomiem ieņēmis vegānu siers. Toties sojas deserti joprojām ir TOP3 produkti, bet internetveikalā e-maxima.lv klienti visvairāk iecienījuši tofu pastētes. Savukārt līdz ar jūnija sākumu iedzīvotāji iepirkumu groziņos arvien biežāk liek dārzeņu burgerus, barbekjū izlases, kā arī dažādas mērcītes, ko baudīt piknikos,” stāsta Maxima Latvija komercdirektors Viktors Troicins.

“Ņemot vērā veģetāriešu un vegānu produktu popularitāti un pieprasījuma pieaugumu, esam iecerējuši šos produktus piedāvāt arvien plašākā skaitā Maxima Latvija veikalu,” skaidroTroicins.

Vegānu un veģetāriešu pārtikas produktu sortimentā šobrīd Maxima Latvija piecos veikalos ir dažādas sojas desas, kviešu nageti, tofu deserti un pastētes, sojas deserti un dzērieni, krēmi, kūkas, dažādi sieri, saldējumi, barbekjū izlases, mērces, dārzeņu burgeri un cīsiņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas