Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Mazo partiju līderi šaubīgi par iespēju strādāt valdībā

Viņi norādīja, ka, sekojot līdzi publiski pieejamai informācijai par Kučinska plāniem un partiju izteikumiem nākamās valdības izveides kontekstā, netiek pieļauta koalīcijas papildināšana ar salīdzinoši mazajiem politiskajiem spēkiem. Tomēr to pārstāvji cer, ka Kučinskis vēlēsies tikties ar abu mazo frakciju pārstāvjiem, lai izklāstītu valdības veidošanas ieceres.
Maz ticama ir Saeimas opozīcijā esošo mazo partiju pārstāvju nonākšana valdībā, ceturtdienas rītā Latvijas televīzijas raidījumā Rīta Panorāma atzina Latvijas Reģionu apvienības līderis Mārtiņš Bondars un No sirds Latvijai vadītāja Ingūna Sudraba.

Tas secināms, ņemot vērā potenciālā nākamās valdības veidotāja Māra Kučinska (ZZS) vēlmi saglabāt esošo valdošo koalīciju - Zaļo un zemnieku savienība, Vienotība un Nacionālā apvienība.

Pašlaik arī vēl nav zināms, cik liela nozīme Kučinska vadītās valdības apstiprināšanai varētu būt opozīcijas deputātu balsīm. Bondars atzina, ka Ir grūti runāt par atbalstu Valsts prezidenta nominētajam Ministru prezidenta kandidātam, ja nav zināmsi viņa turpmākie plāni. "Es ceru, ka Kučinskis arī tiksies ar opozīcijā esošajām partijām, lai tikšanās laikā iepazīstinātu tās ar savu redzējumu. Tad arī lemsim par atbalstu," piebilda Bondars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas