Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Naktī uz piektdienu gaidāms sals līdz -29 grādiem

Turpmāk gan sals mazināsies – naktī uz sestdienu vēl valsts austrumos minimālā temperatūra būs -20 līdz -23 grādi, bet naktī uz svētdienu tā nav gaidāma zemāka par -15 grādiem. Lai gan iepriekš prognozēts, ka brīvdienās un nākamās darba nedēļas sākumā teritorijas lielākajā daļā gaidāms arī atkusnis, tomēr pašlaik tiek prognozēts, ka atkusnis svētdien un pirmdien ir gaidāms, tomēr tas skars ievērojami mazākas teritorijas vien valsts rietumu rajonos.
Naktī uz piektdienu sals Latvijā vēl vairāk pastiprināsies, bet jaunnedēļ iespējams stiprs sniegs un putenis, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Naktī uz piektdienu Latvijā gaisa temperatūra pazemināsies zem -25 grādiem, sasniedzot pat -29 grādus.

Valsts vidienē un austrumos jaunnedēļ saglabāsies neliels vai mērens sals, tādējādi maz ticams, ka jaunnedēļ termometra stabiņš atkal noslīdēs zem -20 grādu atzīmes.

Laika apstākļus noteiks ciklonu darbība, tie nesīs nedaudz siltākas gaisa masas, kā arī daudz mākoņu un sniegu, arī vēja pastiprināšanos. Iespējams, nedēļas vidū gaidāma pat ilgstoša un intensīva snigšana, pūtīs arī brāzmains vējš – tātad arī putinās, un sniega krājumi uz zemes virsmas ievērojami palielināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas