Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Pašvaldības policisti sabiedriskajā transportā sastop vīrieti ar čūsku

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Centra pārvaldes darbinieki piektdien saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš sabiedriskajā transportā brauc kopā ar čūsku, kuru viņš pārvadājis maisiņā, vēsta RPP.

Kārtības sargi tramvaju pārtvēra pieturā Aspazijas bulvāris, no kura izkāpa izsaucējs un norādīja uz vīrieti, kuram maisiņā esot čūska.

Policisti piegāja pie aizdomīgā vīrieša un lūdza uzrādīt iepirkuma maisiņa saturu. Aculiecinieka sniegtā informācija apstiprinājās, proti, maisiņā konstatēts zalktis.

Vīrietis paskaidroja, ka čūsku esot atradis Šmerļa ielā uz ielas braucamās daļas, pēc kā paņēmis un devies uz mežu, lai nogādātu to drošā vidē. Personas teiktais neatstāja pārliecību par viņa patiesajiem nodomiem, jo radījis pārdomas ar to, ka mežu vīrietis meklējis Rīgas centrā, nevis turpat Šmerlī, kur atradis zalkti. Čūska konfiscēta un nogādāta Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Sazinoties ar Rīgas Zooloģisko dārzu, noskaidrots, ka zalktis ir vesels un jau pēc pāris dienām tiks palaists mežā, ziņo RPP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas