Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Pauls zvaigžņu alejas vietā iesaka Dzintaru koncertzālē iekārtot otru tualeti

Komponists Raimonds Pauls neatbalsta ideju veidot "Jaunajam vilnim" veltītu zvaigžņu aleju pie Dzintaru koncertzāles un tā vietā iesaka iekārtot koncerzālē otru tualeti.

"Nevajag taisīt! Ja tas izraisa tik šausmīgi negatīvas emocijas, nevajag aleju!" Pauls sacījis ceturtdien publicētā sarunā ar žurnālu "Ir". Tās vietā viņš iesaka uztaisīt otru tualeti Dzintaru koncertzāles aizkulisēs, lai vairākiem simtiem mākslinieku festivālu un koncertu laikā nav jāgaida uz vienu tualeti.

"Ģērbtuves ir šausmīgas, ar reģipsi apsistas sienas, ar finieri sadalītas. Atbrauc Stīvijs Vonders, viņš vispār nesaprot, kur ieradies. Pat uz Vitebsku prieks aizbraukt: liela zāle, lieliskas ģērbtuves, par tualetēm nerunājot. Un tas ir [pie] Lukašenko, tas mums arī vainīgs pie visa!" pārdomās dalījies komponists.

Viņš arī kritizējis Jūrmalas pašvaldību par nespēju attīstīt pilsētu, lai ar tūrismu pelnītu. «"Es uzskatu, ka Jūrmalas mēram vajadzētu būt ebrejam - lai rīkojas!" spriedis Pauls.

Lai arī pavasarī paklīda runas, ka "Jaunais vilnis" varētu pārcelties uz Jaltu, Paulam ir cita informācija - topot jauns līgums uz pieciem gadiem par festivāla norisi Jūrmalā.

"Tas ir ļoti labi, jo piesaista Latvijai naudu," paudis Pauls. Viņš arī vēlas aizstāvēt festivāla dalībniekus un viesus, salīdzinot tos ar citiem tūristiem. "Kā jums patīk tie, kuri naktīs ārdās Doma laukumā, cūkojas pie Brīvības pieminekļa? Es atvainojos, neesmu dzirdējis, ka kāds krievs čurātu pie Brīvības pieminekļa."

Jau vēstīts, ka Jūrmalā plašas diskusijas izraisījusi iecere veidot konkursam "Jaunais vilnis" veltītu laukumu, kurā izvietos zvaigznes, lai godinātu konkursa finālistus, katru gadu laukumam pievienojot jaunu zvaigzni ar finālistu vārdiem. Piketu pret to organizēja partija "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas