Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Pirmajos Ziemassvētkos Latvijā pieķerti 16 dzērājšoferi; satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī, kad tika svinēti Pirmie Ziemassvētki, uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un četri, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas. Tikmēr ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija (VP).

Rīgas reģionā pieķerti četri dzērājšoferi un četri narkotikas lietojuši autovadītāji, Zemgales reģionā apturēti pieci dzērājšoferi, Latgales un Vidzemes reģionos reģistrēti katrā trīs autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet Kurzemē par šāda pārkāpuma izdarīšanu noformēts viens protokols.

Piektdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 88 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet desmit - par agresīvu braukšanu. Pieci agresīvie braucēji apturēti Rīgas reģionā, trīs - Vidzemē, bet divi - Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 301 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

Kopumā Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem astoņos cietuši cilvēki, bet nevienā nav bojāgājušo.

15 cilvēki cietuši ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā, bet divi - Vidzemes reģionā.

Kā ziņots, piektdienas vakarā, gaisa temperatūrai pietuvojoties 0 grādiem vai noslīdot zemāk, daudzviet Latvijā uz autoceļiem veidojās apledojums.

Rīgā uz Dienvidu tilta piektdienas pēcpusdienā notika 18 automašīnu sadursme. Tikmēr vairāki sociālo mediju lietotāji vēstīja par avārijām uz ceļiem arī citviet Latvijā, ko veicinājis apledojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas